Vigtige anvendelser af planter

January 3

Vigtige anvendelser af planter

Frøplanter vises som den mest udviklede arter inden for planteriget. Udsædsbåren arter udgør en evolutionær udvikling inden for anlægget verden, der førte til udbredt ændringer inden for jordens økosystemer og klimaforhold. Planter findes som primære ressourcer inden for Fødevarekæden og finde et utal af anvendelser inden for landbruget og produktion industrier.

Miljømæssig anvendelse

Plante evolution processer aktiveret planter til mover fra vandbaseret til jord-jord miljøer. Disse ændringer givet midler til frø planter til at udvikle sig som en art. Ifølge Kimballs biologi sider eksisterer mere end 240.000 arter af frøplanter i dag, som repræsenterer de største antal arter inden for planteriget. Disse planter er kendt for deres evne til at reproducere og tilpasse sig i forskellige miljøer, som udgør mangfoldigheden af terræner i eksistens, hvoraf nogle omfatter skove, skovområder og overdrev. Ifølge Florida State University aktiverer plante fotosyntese processer planter til at producere den ilt, der holder dyr og mennesker i live, mens du fjerner overskydende CO2-gasser fra jordens atmosfære. I realiteten afhænger alle levende organismer frø planter for overlevelse i en eller anden måde.

Landbruget bruger

Cirka 3.000 forskellige plantearter anvendes som fødevarer til konsum. Disse 3.000 arter giver kun 20 90 procent af verdens fødevareforsyning, ifølge Iowa Department of Transportation's reference site. Ris, hvede og majs er de mest udbredte kilder til mad planter i verden. Hvede og byg blev de første fødevarer dyrket i starten af landbrugsindustrien ca. 10.000 år siden. Ved at producere deres frø tilgængelige steder, leveret som på stilke og vinstokke, frø planter en rigelig ressource for landbrugs metoder til at udvikle. Arter, der produceres mest tilgængelige frøene blev dominerende som følge af landbrugets præferencer for visse genetisk betinget træk, såsom frø stilke, der holdt frø strukturer intakt i modsætning til dem, der spredt i vinden. Ifølge videnskaben encyklopædi påvirket løbende udvikling i frø dyrkning også udviklingen af menneskelige kulturer som mad produktionsmetoder spillede en central rolle i en kultur livsform.

Fremstilling af anvendelser

Den fysiske makeup af forskellige frø plantearter indeholder råvarer til fremstilling af produkter som tøj, træ, papir og brændstof, ifølge Iowa Department of Transportation. I en verden af medicin, er 80 procent af alle lægemidler, der anvendes afledt fra planten former, mens plante kemikalier vises som ingredienser i 20 procent af recepter skrevet i USA hvert år. Som råvare til fremstilling tøj består planteceller og væv af en stærk, modstandsdygtige materiale kendt som cellulose. Cellulose vises som et fibermateriale, som tegner sig for dens udbredte brug inden for beklædningsindustrien, ifølge Infoplease, en generel henvisning site. Papir anvendelser for planter er afhængige af bløde materialer produceret af træer. Papirproducenter bruger en række kemiske processer til at omdanne træ bark i forskellige farver og teksturer af papir tilgængelige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com