Vigtige ting om spabad

March 13

Vigtige ting om spabad

Whirlpools er en stor luksus at have inde i dit hjem. De er afslappet og tilbyder en vifte af terapeutiske fordele såsom muskel lindring og øget blodcirkulation. Men spabade har brug for mere opmærksomhed end regelmæssig bade, og der er mange vigtige faktorer til at huske uanset hvis du ejer eller tænker på at eje en.

Vandvarmer kapacitet

For at rumme et spabad, skal du en stor vandvarmeren. Ovnen skal være mindst to-tredjedele størrelsen af dit whirlpool bad hvis du ønsker bad til at blive fyldt med opvarmet vand korrekt.

Mekanik

Whirlpools køre på mekanik, derfor de ikke kan være beliggende bare overalt. De skal sættes i et sted, hvor du nemt kan åbne "forklæde," der er adgang til døren til at pumpe og motor. Placer badet i en måde, så denne dør kan åbnes let.

Afløb systemer

En stor jacuzzi badekar vil kræve en stor afløbssystemet. Hvis badet er i stand til fuldt afløb ud og tørre, kan bakterier danne i dyserne og blive farlige og uhygiejnisk. Sidesten vand kan også forårsage rør og armaturer til at svække.

Materiale

Materiale af til spabad vil være betinget af dit budget og din tage på holdbarhed. Mens Glasfiber er den billigste løsning, er akryl og støbejern langt mere holdbart og vedligeholdelsesvenligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com