Vil agern venstre på jorden rådne og sætte næringsstoffer i jorden?

June 26

Vil agern venstre på jorden rådne og sætte næringsstoffer i jorden?

Nogle agern efterladt på jorden vil til sidst nedbrydes, returnere elementært næringsstoffer til jorden, hvor de kan genbruges. Snudebiller og andre insekter, der lever af agern kød fremskynde denne proces. Andre agern vil spire og vokse ind i bittesmå egetræer, og egern vil bortføre nogle agern og cache dem. Hvis du vil vende tilbage næringsstoffer i faldne agern til jorden, findes flere måder for at gribe det an.

Kompost

Tilføje agern til en kompostbunke. Som skaller, kogler og kviste, vil de tage længere tid at nedbryde end de fleste materialer. Én måde at fremskynde tingene op er at knuse agern først ved at placere dem i lærredssække og kører over dem i indkørslen. Eller kompost agern og andre langsom-kompost elementer i en separat kold kompostbunke, kaste dem ind i den varme kompost efter de fleste af nedbrydning er færdig.

Barkflis

Gøre faldne agern til barkflis efter at knuse dem i lærredssække. De vil ikke gøre den smukkeste barkflis, men næringsstof niveauer vil være meget høj, og fragmenter vil støt berige jorden, da de nedbrydes. For at få bedst fra begge verdener, fastsætte en tomme eller to af knuste agern som bundlag barkflis og dækning, der med mere attraktive barkflis såsom strimlet blade eller fyrretræ halm.

Feed

Genbruge agern næringsstoffer ved at køre dem gennem fordøjelsessystemet hos dyreliv. Agern kan være giftige for husdyr men er en stor vinter fødekilde for dyrelivet, delvis fordi de modne og falder på et tidspunkt--sensommeren og efteråret--når andre fødevarer er knappe. Høj i kulhydrater og fedt og leverer kvalitet protein, agern levering højenergi fødevarer når bjørne, hjorte, egern, utallige andre pattedyr og fugle mest har brug for det - at overleve vinteren. Hvis du vil gemme agern for dyrelivet, sortere og kassere dem, der viser insekt eller andre skader. Flyde resten i en balje med vand; dem, der flyder er stadig ubeskadigede af insekter og levedygtige. Tør dem godt og gemme dem i en forseglet beholder i et køligt, tørt sted såsom en kælder eller garage og uddele dem over vinteren.

Måltid

Menneskelige samfund rundt omkring i verden har også traditionelt påberåbt sig den ernæringsmæssige tæthed af agern. Forbinde tilbage til de mest basale cirkler af liv ved prøveudtagning agern dig selv. Udarbejdet som en mel-lignende måltid meget gerne majsmel eller masa, kan agern være bagt i brød, pisket som pandekager og indarbejdet i andre som muffins, bemærker moder jord nyheder. Fordi agern er høj i bitre tanniner, første gang skal du udvaskes dem--en enkel men lidt involveret proces beskrevet af sparsommelig Fun.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com