Vil blære sig såre min køkkenhave?

December 6

Vil blære sig såre min køkkenhave?

En køkkenhave kan dreje i en rig, bountiful høst i slutningen af sæsonen hvis givet ordentlig pleje. Enhver køkkenhave, dog kan mislykkes med tilstedeværelsen af ukrudt og skadedyr, med de forkerte jord eller uden tilstrækkelig ernæring. Gartnere bruger kommercielle weed-mordere og dækningsmateriale som blære til at beskytte deres køkkenhaver.

Fakta

Blære en linje af kommercielle produkter omfatter ukrudt mordere, weed sikkerhedsventiler, muld og organiske produkter. Alle disse produkter kan købes hos kommercielle forhandlere.

Køkkenhaver

Da køkkenhaver producere mad til bordet, er det vigtigt for vegetabilske gartnere til at være forsigtig med ændringsforslag. Rester fra giftige herbicider og pesticider kan gøre det i maden til at skade mennesker, så det er vigtigt at bruge mad-safe produkter.

Vegetabilske haver og blære

Libanon Seaboard Corp, som fremstiller blære, anbefaler blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen til køkkenhaver. Denne weed forebyggelsen indeholder kun organiske materialer og herbicider, gør det sikkert for fødevareproducerende planter. Gartnere kan også bruge blære sig barkflis Plus til muld deres haven samtidig forhindre ukrudt.

Appliation

Producenten anbefaler at gartnere drys blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen omkring etablerede planter en gang om måneden for at forhindre væksten af ukrudt i haven. Gartnere skal altid følge producentens anvisninger med hensyn til mængde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com