Vil Clorox dræbe græsset?

November 30

Uanset om du ønsker at dræbe nogle out-of-control græs eller bekymre dig at rense din båd i gården kan forårsage din græsplæne græs til at dø, der er mange grunde til at være bekymret over virkningerne af kemikalier på græs. Nogle herbicider sikkert dræbe planter, herunder græs. Men hvilken effekt har Clorox blegemiddel på din græsplæne? Internettet er fyldt med spørgsmål, men der er få svar. Indtil nu.

Teorien

Bestemt, masser af mennesker i dag mener, at Clorox blegemiddel dræber græsset på samme måde at herbicider dræbe ukrudt. Meget af tanken om at Clorox blegemiddel dræber græsset faktisk fokuserer på blegemiddels vigtigste komponenter. Grundlæggende Clorox blegemiddel er sammensat af cirka 6.15 procent natriumhypochlorit og mindre end 1 procent af natriumhydroxid. Disse molekyler ligner de molekyler, der komponerer bordsalt.

Fakta

Ifølge Clorox.com skader virksomhedens Clorox ProResults udendørs blegemiddel renere ikke græs eller planter når de anvendes som anvist. Virksomheden, antyder dog, skylning græs og planter, der kommer i direkte kontakt med blegemiddel at forhindre afbrænding.

Hjemmeside ReadersDigest.com siger, du kan bruge almindelige Clorox blegemiddel for at befri plænen for ukrudt. Ifølge webstedet, du hælde ufortyndet blegemiddel over ukrudt og trække ukrudt efter en eller to dage. "Klorvand vil holde dem fra at komme tilbage," siger webstedet. Webstedet advarer også, at du bør undgå at hælde blegemiddel på græs og andre planter.

Trods oplysninger fra ReadersDigest.com om ukrudt vides Clorox ikke at slå græs. Faktisk de fleste jord har allerede nogle niveau af klorid i det, og Clorox blegemiddel bryder ned i uskadelige kemikalier absorberes af jorden.

Hjemmesiden AllAboutLawns.com giver et endeligt svar direkte fra haven verden. Det siger klor "ikke har en skadelig virkning på græs." Ifølge webstedet giver fleksibilitet af jorden græs til at modstå virkningerne af klor på høj syre niveauer. I mellemtiden holde græs vinger ud klor.

Overvejelser

Clorox, dog har nogle anvendelser for din plæne. Mens det ikke dræbe græsset, kan det dræbe nogle bakterier og svampe. AllAboutLawns.com siger mange typer af svamp angreb græsplæne. Én måde at bekæmpe disse svampe er at bruge Clorox på din plæne. Det dræber svampen uden at dræbe græsset. Vær opmærksom på at Clorox kan påvirke andre næringsstoffer i jorden. Dette kunne have en negativ virkning på græs sundhed over tid. For bedste praksis, bruge Clorox sparsomt på din plæne. Også, kan du prøve at duppe et lille område. Vent et par dage for at se, hvad slags effekt det har før du bruger flere Clorox på din plæne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com