Vil der være sug, hvis selen er gået på et tomrum?

July 13

En støvsuger bruger to primære funktioner til ophæve snavs og støv fra gulvet. Den første funktion er det vakuum sug, som fjerner snavs fra gulvtæppet, og andet er roller børste, der kan trække snavs ud af fibrene og løfte materiale, der er svært at komme med sugning alene, såsom hår og strygere. Bælte af en støvsuger er nødvendige for rullen penslen til at spinde, men det påvirker ikke det vakuum sug.

Bælte og Roller børste

Bælte i en støvsuger opretter forbindelse til siden af det vakuum roller pensel. Når bæltet er væk eller beskadiget, rulle børste simpelthen sidder i bunden af vakuum og spin ikke, som forhindrer det i at udføre sin opgave af raking snavs ud af tæppet. Du kan eller kan ikke være at se bælte på siden af rullen penslen i tomrummet, når vakuum er samlet, afhængigt af dens udformning.

Vakuum sug

Den støvsuger suge kommer fra en slange, der forbinder bunden af vakuum pose eller støv vakuumkammer. Når vakuum er på, denne slange trækker støv og snavs op og ind i vakuum pose eller støv kammeret. Selv uden et bælte og en roterende børste, bør suge på en vakuum ophæve nogle vragrester fra tæppe eller bare gulvet, selv om mængden af vragrester løftede vil være mindre end hvis roller penslen var i stand.

Ved hjælp af vedhæftede filer

En måde at fortsætte med at bruge din støvsuger, hvis roller børste ikke er i orden, er at bruge de vedhæftede filer, der kommer med støvsugeren. Du kan som regel trække støvsugerens slange ud af havnen hvor det forbinder til den vakuum base derefter placere den vedhæftede fil på enden af de vakuumslangen. Når du bruger vedhæftede filer, rulle børste er ikke i brug og vakuum suge fungerer som normalt.

Udskiftning af et bælte

Selv om en manglende bælte på en støvsuger ikke vil påvirke dens suge, hvis du ønsker at ophæve hår og andre genstridige snavs fra gulvet, skal du erstatte roller pensel. Generelt, kan du købe udskiftning bælter gennem det vakuum producenten eller fra en service reparation center. Installere en pensel ved at fjerne den bundplade, der dækker området omkring roller penslen på vakuum og placere ene ende af bælte over i rillen på den ene side af børsten og anden enden af bæltet ind i rillen på motoren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com