Vil eddike dræber væggelus?

October 22

Vil eddike dræber væggelus?

Eddike er en fælles hjem og haven middel mod insekter. Denne mild syre kan dræbe eller frastøde mange former for bugs, men er ikke effektive mod væggelus. Disse ihærdige insekter kan gemme sig i små ujævnheder i en madras eller hovedgærde, eller endda mellem gulvbrædderne, hvilket gør det vanskeligt at slippe af med dem ved hjælp af hjem retsmidler.

Identifikation

Væggelus er små, rødlig-brun oval insekter omkring 3/16 tommer lang. De har meget flade organer og kan kravle ind i små revner og sprækker. Væggelus lægge hvide æg omkring 1/32 tommer lang. Disse klæbrige æg holde sig til indersiden af små rum.

Holdbarhed

Væggelus er meget svært at dræbe. Mange konventionelle pesticider og afskrækningsmidler, herunder hjem retsmidler som eddike, virker ikke på disse skadedyr. Selv behandlinger, der dræber de voksne insekter som regel ødelægger ikke æggene, så væggelus til at angribe en plads inden for et par uger.

Behandling

Ifølge University of Minnesota, vil varmebehandlinger 120 grader Fahrenheit eller kolde behandlinger til 23 grader dræbe væggelus og deres æg. Gentagne pesticid programmer at ødelægge nyklækkede Væggelus kan også arbejde. Boligejere skal også regelmæssigt vakuum og hvidvaske alle objekter i hjemmet til at fjerne bugs og deres æg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com