Vil en støbejern stegepande ridse mit glas kogeplade?

April 7

Vil en støbejern stegepande ridse mit glas kogeplade?

Moderne glas eller keramik cooktops er slanke og funktionelle, hvilket gør oprydning og vedligeholdelse let. Men som med de fleste større apparater, skal du tage forsigtighed, når du bruger eller rengøring din kogeplade. Støbejern skillets og andre støbejern køkkengrej er populært blandt erfarne kokke, men er tunge og hvis de anvendes forkert kan forårsage uoprettelig skade på glas cooktops. Lidt knowhow vil hjælpe dig med at holde dit glas kogeplade i fremragende stand.

Ved hjælp af en støbejern stegepande på et glas kogeplade

Aldrig angivet bruge dine elementer for høj når du bruger støbejern, som det virker bedst lav til medium varme. Check bunden af din støbejern stegepande før du bruger det på din glas kogeplade sørge for der er ikke nogen ujævn kamme eller mangler, der kan ridse det keramiske glas på din brændeovn. Når du flytter din støbejern stegepande fra et element til et andet element eller vask, altid ophæve sig oppe helt i stedet for at skubbe det over på kogepladen. Tunge skillets er i stand til at skæmmer overfladen af dine glas kogeplade, hvis de anvendes på en skødesløs måde.

Pleje af dine glas kogeplade

Det er vigtigt at rengøre overfladen af dine glas kogeplade før første gang du bruger den. Aldrig bruge barske fjernelse af pletter puder f.eks. ståluld eller grynet rengøringsmidler, da de kan ridse kogeplade overflade. Brug ikke husholdningsbrug glas rengøringsmidler på din skinnende kogeplade, som det vil efterlade en uklar finish. Som med støbejern Køkkengrej, ikke slide gryder, pander eller nogen andre objekter på tværs af din kogeplade. Check fabrikantens anvisninger til at se, om de anbefale nogen bestemt rengøringsmidler.

Keramisk glas rengøringsmidler

Cerama Bryte er et rengøringsprodukt sikkert designet til alle keramiske glas cooktops. Køb Cerama Bryte online eller nogle hjem forbedring butikker (Se ressourcer). Hjem forbedring butikker og købmandsforretninger vil også tilbyde alternative rengøringsmidler specielt designet til keramisk glas cooktops.

Rengøring og daglig vedligeholdelse

Når alt andet end vand koger over på din komfur overflade, slukke brænderen, omhyggeligt flytte stegepande eller pulje til en anden brænder og deltage i at udslippet hurtigt. Klæbrig, rodet spild tilbage i lange perioder kan permanent pletten overfladen af din kogeplade. Ud over nødvendige wipe-ups, skal du rengøre overfladen dagligt ved at klemme en mønt-størrelse mængden af keramiske renere på hver cool element. Gnid fast med en ren, tør køkkenrulle. Brug en ny køkkenrulle til at tørre og buff hele området. Ikke brug vand. For nemheds skyld, købe praktisk pop-up fugtige klude for keramisk glas cooktops og ovne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com