Vil Frost Kill nye græs?

July 6

Vil Frost Kill nye græs?

Mens sund græs dukker op grøn og frodig i foråret, kan græs skades af frost ikke opstå overhovedet. Sådanne frostskader er indlysende, når din græsplæne har tomme pletter. At vide hvornår man skal plante græsfrø og hvordan man kan beskytte den voksende græs holder dine planter, sund og fuld.

Såning efter Frost

Såning din græsplæne, efter den første frost kan dræbe de unge planter over vinteren, Colorado State University forskning. Vente til foråret før du frø din græsplæne giver dine planter den bedste start.

Såning i efteråret

Dette gamle hus magazine tyder på, efteråret er det bedste tidspunkt til tilså nye græsfrø. I efteråret, jorden er varm, men de dagtimerne temperaturer er ikke varm nok til at dræbe græsset og omfattende vanding er ikke nødvendigt. Hvis du sår græsfrø i slutningen af August til oktober, har den nye græs masser af tid til at fortykkes så det er stærk nok til at overleve frost.

Beskytte nye græs

Gå ikke på græsset når det har et lag af frost på det. Frost kombineret med vægt kan beskadige græs, som bliver tydeligt i foråret når græsplænen kommer tilbage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com