Vil græsfrø vokse i ler?

March 18

Lerjord er et vanskeligt plantning medie, fordi det består af bittesmå partikler, at holde sammen, holder på fugt. Derfor er det mere trægt og tungere end andre jordtyper. Græs behov løs jord med luft lommer for root udvikling og vækst. Ler kan kvæle disse rødder.

Betydning

En jord test er nyttigt, når der beskæftiger sig med lerjord. Det fortæller dig, hvordan Sure det er og anbefaler skridt til at ændre den. For eksempel, vil hydratkalk gøre ler mere basisk. I almindelighed, Iowa State University udvidelse siger, et program af kalk bør ikke overstige 50 lbs. pr. 1.000 kvadratfod.

Potentielle

Det er muligt at løsne lerjord og lufte det, gøre det mere befordrende for voksende græs. Et par inches af kompost og sand nedploejes i jorden vil hjælpe græs frø spirer.

Overvejelser

Græsfrø har en bedre chance for stigende i ler hvis du bruger en igangsætter frø gødning. At holde frøene fugtige, men ikke våd vil hjælpe det spirer hurtigere. Ler vil holde fast i vand længere end andre jordtyper. Fastlæggelse af behov for vand kan kræve en touch test.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com