Vil Lime slippe af kløver i græsplæner?

July 20

Vil Lime slippe af kløver i græsplæner?

Kløver er flerårigt ukrudt, at invadere græsplæner og fortrænge din foretrukne komposteringsprocessen. Kløver trives i jordbund med en pH på 6.4, ifølge University of Kentucky. Kalkning din værftet for at gøre jorden kan mindre ønskværdige for kløver være gavnlig, afhængigt af din jord pH. Fordi de fleste turf græsser kan vokse på en pH-værdi på 6,0 til 7,0, kan du gøre jorden mindre sure med kalk til at reducere din kløver befolkning.

Test din jord

Bruge en snegl til at fjerne jord prøver 3 inches dyb i 10 områder af din græsplæne, som anbefalet af Cornell University. Bland prøver i en spand. Det er vigtigt at fjerne enhver vegetation eller vragrester fra Jordprøverne. Derudover Tillad jord tørre før du placerer det i en container til at sende til din lokale kooperativ udvidelse office. Generelt tager det to til tre uger til at modtage en jordanalyse af din værftet.

Doseringen

Mængden af kalk du anvender vil afhænge af jord testresultater. For eksempel, kan gartnere sprede 50 lbs. kalk pr. 1.000 kvadrat fødder til at hæve deres jord pH fra 6,4 til 6.8, og som er uden for Kløvers foretrukne område. Sørg for, at groundcover eller græstørv græsset du ønsker at vokse kan tåle at jordens pH-værdi. For eksempel, vil bahia græs ikke tolerere en jorden pH område uden for 4.0 til 6.5, ifølge Hawaii Universitet.

Lime ansøgning

Undgå at anvende kalk over din græstørv græs på en varm dag. Lime kan brænde yards i varmt vejr, eller når græsset er vand understregede. Anvende dolomit kalksten granulat jævnt over gården. Du kan bruge en roterende sprederen, der sender kalksten over græsplænen. Give værftet 1 tommer vand efter påføring af kalksten. Retest jorden i tre måneder, fordi det tager så lang tid for kalksten at ændre pH.

Andre faktorer

Gartnere, der ikke ønsker at ændre deres jord pH kan ansætte andre måder at fjerne kløver. Kløver hader gødning højt kvælstofindhold. Bare ved at følgende passende gødskning praksis, kan gartnere fjerne kløver fra deres græsplæne. Alternativt, spray kløver med et ukrudtsmiddel, der indeholder det aktive stof MCPP, som anbefalet af University of Minnesota. Vente på en tør dag at anvende ukrudtsmidlet. Kløver typisk dør ud i seks uger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com