Vil Lime slippe af modermærker?

March 7

Der er fem typer af modermærker, der findes almindeligt i USA. Selvom modermærker er gavnligt for haver, fordi de lever af larver og insekter, kan de beskadige græsplæner og haver ved at adskille planternes rødder fra jorden med deres omfattende tunneling. De findes for det meste i jord med høje niveauer af insekter og larver. Spredning af kalk på jorden vil ikke slippe af med muldvarpe, men der er andre metoder, der kan reducere deres numre eller drive dem fra din værftet.

Ineffektive metoder

Der er mange måder, folk søger at styre muldvarp skadedyrsangreb. Disse omfatter mølpose, lime, glasskår, tyggegummi, udstødning røg og oversvømmelser muldvarp tunneler. Disse er ikke effektiv kontrolstrategier.

Effektive metoder

Resultaterne af kontrollerede undersøgelser viser, at de mest effektive metoder til muldvarpen er direkte drab, fælder og ricinusolie-baserede afskrækningsmidler. Ricinusolie repellanter er spredt og vandes i og forbliver effektiv for et til tre måneder. En anden metode, der normalt fungerer behandler jorden med hot peber produkter. Mekaniske anordninger, som vibrere og rasle også hjælp holde modermærker væk, men du skulle købe en stor mange af dem.

Pesticider: Pro og Con

Modermærker er ikke kun glad for insektlarver som larver, men de også fodre stærkt på regnorme. Skal dog ikke bruge pesticider til at styre modermærker. Brug af pesticider i sandjord kan reducere modermærker, men bruger pesticider i tunge, lerjord har ingen virkning. Desuden, kan den tunge brug af pesticider ødelægge predator insekter, der hjælper med at naturligt styre visse græsplæne skadedyr.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com