Vil nogle græsfrø vokse hurtigere end andre?

August 26

Vil nogle græsfrø vokse hurtigere end andre?

Når plantning græs er det vigtigt at kende den forventede spiring tid for de frø, du har valgt. Dette tillader dig at finde ud af hvis græsset er tager fat på den rette kurs, og hvis bør tages alle skridt til at hjælpe det bliver etableret. Selvom mange variabler kommer i spil med hensyn til hvor hurtigt græs vokser, nogle sorter simpelthen spirer hurtigere end andre. De hurtig-voksende græs har tendens til at være af sorten cool-sæson.

Vand og solen

Frø spiring tid afhænger af en række faktorer, herunder mængden af sollys og fugtighed i området. Hvis du planter græsfrø i en tør periode, vil mængden af vand du giver det påvirke spiring tid. På den anden side kan for meget vand fratage jord af den ilt, der er nødvendige for at gøre græsset vokse. Holde i sindet regnvand hjælper græsset vokse bedre end postevand. Sprede barkflis også hjælper jorden bevare fugt. Sørg for at du vælger den rigtige frø for mængden af skygge de græsklædte område vil modtage.

Plantning gange

Soen græsset på det korrekte tidspunkt af året. Som en generel regel, det bedste tidspunkt at plante græs frø er efter den sidste frost i foråret, eller i den tidlige falde, når den har tid nok til at tage hold før koldt vejr kommer til området. Cool-sæson græs vokser bedre i lavere temperaturer. Varm-sæson græs vokser ikke så godt i køligere temperaturer. Cool-sæson sorter, sådan på rajgræs er også plantet i vinteren i det sydlige stater til grøn op en græsplæne når eksisterende varmt vejr græsset er hvilende. Den seje-sæson græs så dør i løbet af sommeren mens varmt vejr græs trives. Undgå plantning græs i den sene falde i cool-sæson områder, når temperaturen falder lavere end 65 grader,

Typer af frø

Hvis du køber billig frø, er der en god chance for det ikke vil spire så hurtigt. Frø er normalt ikke en stor udgift, så ikke sjuske med det. Selvom årlige frø normalt spirer hurtigere end flerårige frø og giver en hurtig dækning, varer det kun et år. Som et resultat, vil du have til tilså plænen igen, efter den årlige græs dør. Check etiketten på en pose af græsfrø at se sin spireevne sats. En spireevne på 90 til 95 procent er at foretrække. Hvis etiketten siger, at spiringen er 90 procent, betyder 90 ud af 100 frø bør vokse.

Hurtigt voksende græs

Blandt de hurtigste-spire græsser er bøjet græs, Svingel, ryegrasses og snigende Rød Svingel. Alle disse er cool-sæson græsser. Bent græs, der breder sig med snigende stolons, spirer i 10 til 14 dage. Svingel spirer mellem en uge til 10 dage og har den ekstra fordel af tilpasning til forskellige former for jord. Rug græsfrø kan etablere sig i så lidt som fem dage. Husk på, at rug græs kommer i både årlige og flerårige sorter. Krybende Rød Svingel generelt spirer i en og to uger.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com