Vil overholde akryl Latex maling lak?

January 14

Vil overholde akryl Latex maling lak?

Male gamle overflader i hjemmet er en fantastisk måde at tilpasse og opdatere et rum, hurtigt og billigt. Akryl latex maling er det produkt, de fleste gør-det-selv nå til, når malingen er nødvendig. Akryl latex, høj kvalitet valg i latex maling, giver god dækning og klæber godt til mange overflader. Hvis du maler over lak, dog vil lidt forberedelse sikre fremragende maling vedhæftning.

Kompatibilitet

Latex maling er lidt af en misvisende disse dage, da den ikke længere indeholder mælkesaft, som bruges til at fungere som bindemiddel i vandbaseret maling. Akryl harpiks er bindemiddel valg nu, værdsat for sin hårdhed og holdbarhed. Lak er en gammeldags, olie-baseret sealer, der er fortyndet med mineralske spiritus i stedet for vand. Den standard visdom med hensyn til kompatibilitet er, at du normalt kan sætte en olie finish over olie eller latex, men aldrig latex over olie.

Forberedelse

Et problem med lak er dens glans. Lakerede overflader skal være de-tilsløret ved slibning med 120-sandkorn sandpapir, som roughens op overfladen nok at primer vil holde sig til det. Du skal også prime slebet lakken. Primere giver et passende mellemliggende lag mellem uforenelige materialer som lak og latex akrylmaling.

At vælge en Primer

Du kan ikke sætte latex primer på toppen af alle olie-baserede finish, herunder lak. Du skal bruge et opløsningsmiddel-baseret primer, såsom olie primer eller hvid-farvet shellac, som er baseret på alkohol. Olie primer er den gammeldags favorit og gør et godt job. Shellac primere har fordelen, at hurtig tørring. De har også fremragende pletten-blokerende kvaliteter.

Tips

Slibning mellem lag primer og top coat sikrer en glat finish og fremragende vedhæftning. Ikke sand efter sidste top coat. Du kan bruge enten en børste eller en rulle, afhængigt af tekstur du ønsker at opnå. Som et alternativ til akryl latex maling, kan du bruge en olie-baserede top coat og give afkald på priming, selvom du stadig nødt til nedtrapning glans.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com