Vil sætte et køkkenskab tæt på loftet gøre rummet større?

April 26

Vil sætte et køkkenskab tæt på loftet gøre rummet større?

Det eneste, der vil gøre køkkenet større er en renovering, men du kan skabe illusionen af en større køkken ved at følge nogle få retningslinjer for design. Kabinetter placeret til loftet kan gøre rummet synes større, hvis farveskemaet følger design guideline beskæftiger sig med farveskemaer. Farveskema i rummet er den vigtigste komponent i den visuelle opfattelse af størrelsen af et rum. Online værelse planlæggere og maling seere tillader upload af en faktiske foto, og vægge, gulve, overflader og frysere i "virtuelle" verden kan være farvet for at replikere hvad resultatet kunne være med forskellige farveskemaer.

Kontrast

Kontrasten vil gøre et område, vises mindre; elementer som kontrast med deres omgivelser stoppe øjet. Værelserne på lidt kontrast tilskynde beskuerens øje at fortsætte rundt i lokalet eller op og ned ad en væg uden stop. Skillelinjerne mellem vægge, gulv og møbler er sløret i en monokromatisk farveskema. Valg af denne type farveskema, og regner på tekstur for interesse, vil hjælpe skabe illusionen af en større plads.

Gulvbelægning

En vandret mønster i gulvbelægning--mønster kører fra den venstre side af lokalet til højre, når du indtaster et rum--vil øge illusionen om et bredere rum. En lodret mønster--mønster kører fra langt væggen til posten på ind i et rum--vil øge illusionen om en længere værelse.

Lys

Lys placeret øverst på kabinetter og rettet op mod loftet vil øge illusionen af højere mure.

Rod

At holde overflader klar med alle rod vil øge den visuelle størrelsen af et rum. Tællere skal holdes klart af apparater og enhver tæpper eller tæpper bør blande ind i gulvet farve. Møbler med udsatte ben--ingen nederdele på stol slipcovers, for eksempel-- og piedestal tabeller vil tilføje til illusionen om øget visuelle rum.

Glas

Glas bordplader reducere visuelle vægten af en tabel og skal være afbalanceret med stole, der er i overensstemmelse med farveskema.

Kabinet

Kabinet med lodrette linjer vil øge den visuelle opfattelse af mur højde. Et køkken uden overskabe vises større end det samme køkken med overskabe. Knopper og trækker vil skabe uønskede kontrast, medmindre de er i den monokromatiske farveskema.

Vindue behandlinger

Farve i vinduet behandlinger bør være en lignende til den omgivende væg.

Gardiner bør forlade windows helt udsat når udtrukket, at skabe en illusion om større vinduer. Retningslinje for kontrast er vigtige med hensyn til glarmestre, kontrast mellem stof og væg farver bør undgås.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com