Vil Sevin støv dræber hvepse?

January 10

Selvom Sevin støv vil dræbe hvepse, disse insekter er en vigtig del af økosystemet og bør stå alene, hvis de ikke generer nogen. Hvepse udgøre undertiden en fare for dig og din familie. Sevin støv er et farligt stof og nødvendige forholdsregler skal træffes for at undgå forgiftning dig selv, dine børn og dine kæledyr. Ring til din lokale kooperativ udvidelse kontor for let, billigt, ikke-giftige måder at dræbe hvepse. Følg ordentlig sikkerhed protokollen, både for at beskytte dig selv mod hvepse og Sevin støv. Læse advarsler på Sevin støv omhyggeligt.

Sikkerhedsforanstaltninger til at dræbe hvepse

Overholde de følgende sikkerhedsforanstaltninger hver gang du nærmer dig hvepse. Nogle arter af hvepse er aggressiv og når provokeret vil sværmer du. Når sværme angreb, vil offeret modtage flere svier, hvis de ikke undslippe. Bære køligt vejr tøj, der dækker hele din krop. Beskyttelsesbriller og en grundlæggende ansigtsmaske er ekstra beskyttelse. Efterlade så lidt udsat hud som muligt. Tilgang reden kun om natten eller morgenen før solopgang når hvepse er mindre aktive. Temperaturer 50 grader Fahrenheit eller mindre er ideel som hvepse bevæge sig langsommere i køligere temperaturer. Planlægge en flugtvej til en sikkerhedszone i et lukket område. Rydde alle elementer i din sti mellem hvepse reden og sikkerhedszonen. Placere alle kæledyr og børn indendørs og ud af vejen. Hvis du skal bruge en lommelygte, anbringe røde cellofan over lys til at undgå skærpende hvepse.

Brug Sevin støv til at dræbe hvepse i vægge

Hvepse lever i vægge kan blive dræbt ved hjælp af Sevin støv og en yderligere insekticid. Ohio State University udvidelse Office tilbyder følgende løsning: lav et hul i væggen og injicere skummende hveps spray ved hjælp af plast tryllestaven forudsat. Spray i 30 sekunder eller mindre. Derefter indsprøjtes Sevin støv. Brug en gammel opvask flydende flaske og hæld Sevin støv ind i det, indtil det er ikke mere end halvt fuldt. Gøre en engangs tragt med et stykke i avisen. Indsæt sprøjte top i hullet og klemme støv ind i væggen. "Sætte i hullet med ståluld og støv ståluld og omkringliggende område med Sevin."

Brug Sevin støv til at dræbe hvepse Underground

Nogle arter af hvepse lever i jorden, og du kan bruge Sevin støv til at slå dem ihjel. Brug en gammel plast drikkedunk og skære et hul i toppen, omkredsen af en drikke halm. Indsæt to inches af et sugerør i hullet og lade resten over toppen, så Fastgør det med gaffatape. Fylde flasken halvt fuld af Sevin støv ved hjælp af avisen som en engangs tragt og skrue toppen på. Hurtigt at indsætte halmen ind i hullet og squeeze flaske så mange gange som du kan i 3 sekunder. Hurtigt men roligt tilbagetog til din sikkerhedszone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com