Vil sprinklere arbejde med ingen tilbagestrømning Cap?

February 19

Vil sprinklere arbejde med ingen tilbagestrømning Cap?

Vand tilbagestrømning forebyggelse enheder er påkrævet på næsten alle sprinklere. Mens et sprinkleranlæg kan operation uden en tilbagestrømning enhed, kræver mange kommuner brug af en, som de er en afgørende brik i sikkerhedsudstyr. Vand, der træder sprinkler linjer er ikke længere betragtes som drikkes, så ikke må flyde tilbage i den primære vandlinjen. En tilbagestrømning enhed gør netop det. Nogle sprinklere, der opererer på ikke-drikkevand vandingsvand er ikke forpligtet til at bruge en tilbagestrømning enhed.

Hvad en tilbagestrømning enhed gør

Tilbagestrømning anordninger består af enten et vakuum breaker eller en kontraventil. Kontraventil er normalt installeret under jorden og har en klap i ventilen, der bevæger sig kun i én retning. Denne flap giver vand til at flyde ind sprinkler linjer, men forhindrer det i at flyde tilbage til de vigtigste vandlinjen. Et vakuum breaker er den mere almindelige form for tilbagestrømning enhed. Disse afbrydere er installeret over jorden og er afhængige af atmosfærisk tryk og vandtryk holde vand bevæger sig i én retning. Pres vakuum afbrydere består af interne dele, der omfatter en motorhjelm, O-ring og cap. Disse stykker arbejde sammen om at producere et vakuum segl i bunden, som gør det muligt for vandet at strømme i én retning.

Hvordan fælles landbrugspolitik fungerer

Fælles landbrugspolitik på et pres vakuum breaker holder ned alle de andre interne komponenter. Fælles landbrugspolitik er knyttet til breaker via en enkelt skrue eller møtrik. Denne skrue eller møtrik er forankret til en lille stang inde den breaker, der er svejset i bunden. Hætter er lavet af messing er meget modstandsdygtigt over for rust og korrosion. Nogle modeller af vakuum breakers har gevind caps, der knytter sig til basen ved at skrue hele hætten på O-ring forsamling.

Virkningerne af at fjerne fælles landbrugspolitik

Fordi presset vakuum breaker caps holder alle interne stykker, der skaber det vakuum segl inden for enheden, skal fælles landbrugspolitik være sikkert på plads for breaker til at fungere korrekt. Ikke forankring cap til basen korrekt vil resultere i sprøjte vand fra omkring o-ringen. Fælles landbrugspolitik kan også blæse under tungt vand pres, forårsager en potentiel sikkerhedsrisiko. Det er afgørende, at fælles landbrugspolitik er på plads og strammet så sikkert som muligt.

Reparation af tilbagestrømning skader

Hvis fælles landbrugspolitik til det vakuum breaker er revnet, bulet eller anden måde beskadiget, skal den erstattes med en ny. Hvis de interne komponenter af afbryder mislykkes på grund af frosne vand linjer, kan de erstattes med en standard breaker reparationssæt. Udskiftning caps er ikke tilgængelige i de fleste vakuum breaker reparation kits, og generelt skal bestilles fra producenten. Andre dele af en breaker, herunder tunge messing stel og Kugleventiler, skal erstattes med en helt ny enhed, som de ofte er svejset sammen til en enkelt del.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com