Vil tomater producerer frugt på Suckers?

March 18

Vil tomater producerer frugt på Suckers?

Ikke kun er tomater nemme at dyrke, men de producerer en masse mad i et lille rum, og smagen af en købmand tomat bare sammenligne ikke med en hjemmeavlede tomater, plukket frisk og spises samme dag. Efter at have arbejdet hårdt for at plante og dyrke en sund afgrøde, skal du vende din opmærksomhed på hvordan man korrekt beskære tomater for de bedste resultater.

Hvad er Suckers?

Suckers vokse på fugen mellem stilken og et blad. Hvis ikke fjernet, bliver en sucker en anden stamme, der vil blomstre og vokse frugter. Stilke vokset fra suckers blive store, tykke og tunge, ligesom de vigtigste stilk af anlægget, så forlader suckers til at vokse vil kræve yderligere ejerkrav for anlægget.

Fordele og ulemper ved beskæring

Praecise sorter, - dem der producerer kun et bestemt antal frugter--bør aldrig beskæres, fordi gør så vil i høj grad reducere deres udbytte. Men ubestemt sorter,--dem at fortsætte med at vokse og producere så længe forholdene tillader--kan beskæres. Fordi suckers vil i sidste ende producere blomstrer og tomater, kan fjerne dem reducere det samlede antal tomater produceret. Men at fjerne dem også giver mulighed for plantens energi til at være fokuseret på at producere større frugter, der modner hurtigere.

Sådan Beskær

Suckers er let at fjerne, når mindre ved at knibe ud med tommel- og pegefinger. Større suckers kan fjernes med grensakse eller en skarp kniv. Større sår gøre planten mere modtagelige for sygdommen, så det er ideelt at fjerne rodskud, når de er små. Kontrollere planter og fjerne nye suckers mindst en gang om ugen for at forhindre dem i at få alt for store. Også fjerne alle syge, pest-beskadiget eller brudt blade til at fremme sund vækst og forhindre spredning af sygdommen.

Forlader Suckers

Hvis du beslutter at forlade suckers, være parat til at give en meget stærk tomat bur. Trådnet gør en robust bur for store ubestemt tomatsorter. Disse større planter vil kræve flere ressourcer, så planen på fodre dem oftere med gødning specifikt formuleret til tomater, ifølge pakken instruktioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com