Vilde Azalea i Arkansas

May 7

Vilde Azalea i Arkansas

Læring om vilde Azalea i Arkansas indebærer at kende Ozarks, Great Smokies og alle dele af den Appalachian bjergkæde, som defineret og fastlagt i tidlige amerikanske forlig. De fleste af disse bjergområder betegnes som tempereret løvskov, hosting overlappende lag af indfødte planter, blandt hvilke vilde Azalea, Rhododendron familiemedlemmer, oprette storslåede foråret floral displays.

Vilde løvfældende Azalea

Dusin eller flere sorter af Rhodendron bestående af vilde Azalea har flere egenskaber til fælles. Alle er løvfældende, som er indfødt azalea sorter vokser på Stillehavets kyst og så langt nord som Quebec. Næsten alle trives i gennemsnit til tør jord under skoven baldakinen, undtagen for en meget få sorter favorisere vådere eller sumpet jord. Alle er karakteriseret ved mindre kronblade og aflange støvdragere, der fik dem Brugernavn "bush kaprifolium." Alle sorter, har af deres kraftig lighed med hinanden og tolerance over for lignende vækstbetingelser, forvekslet dem, der søger nøjagtige identifikation i mange år.

Sydlige indfødte Azalea

Over en halv snes vilde azalea sorter klarer sig godt i de hårdførhed zoner deles af Ozark og Smoky Mountains, er den fedeste af hvilket USDA zone 6a. Blomster spænder fra hvid med gule detaljer eller pink skygge til stærk røde, appelsiner og gule farver. Beskrivelser tyder på, at lilla toner angive paletten vilde azalea i køligere områder; de er ikke typisk for det sydlige indfødte Azalea. Planter tåle fuld sol til halvskygge.

Arkansas indfødte

Forskellige kilder giver forskellige sondringer mellem indfødte Azalea med oprindelse i Arkansas og vilde Azalea vokser godt i Arkansas. R. canescens, også kaldet honeysuckle azalea, hævdes af nogle avlere som en Arkansas indfødte, som er sump azalea R. viscosum, begge sorter har hvid til hvid-pink blomster. University of Arkansas Cooperative Extension Service tilføjer R. alabamense (på trods af Alabama descriptor), R. arborescens eller sød azalea, og flammen Azalea, R. calendulaceum, til sin liste over indfødte anbefalinger, dermed udvide både farve og duft vifte af indfødte Azalea.

Naboskab indfødte

Lister over Arkansas indfødte vilde Azalea har tendens til at være inkluderende i stedet for eksklusivt, at bemærke, at forskellige sorter med fælles behov kan vokse i umiddelbar nærhed eller på tværs af et bredt bånd af gæstfrie geografi. De Texas azalea, R. oblongifolium og Alabama azalea, R. alabamense, kan derfor findes i Arkansas samt de stater, som de blev navngivet. R. canescens, fordrede af Arkansas, vises i Georgien Piemonte og North Carolina. Botaniske svarende til det sydlige gæstfrihed skaber forvirring om nøjagtige sorter i bestemte steder, men skønhed og mangfoldighed af vilde indfødte Azalea gør udrede forvirringen, en fornøjelse snarere end en akkord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com