Vilde blomster: Blue Bonnet

February 10

USA er hjemsted for et stort antal af naturligt hjemmehørende arter af lupiner, alle klassificerede som medlemmer af ærteblomstfamilien (pea) familie af planter. Af disse planter, en delmængde har fælles navne med ordet "bluebonnet" i dem, som Texas bluebonnet, dune bluebonnet og big bend bluebonnet. Mens alle bluebonnets er botanically defineret som lupiner, blomst ikke alle bluebonnets i blå.

Big Bend Bluebonnet (Lupinus havardii)

Big bend bluebonnet (Lupinus havardii), også kendt som big bend Lupin, er hjemmehørende i Texas og nordlige Mexico. Det er højere end mange andre Lupin arter, undertiden nå en højde på 4 fødder. Blomster af denne vinter-blomstrende årlige har en rig-blå farve. I modsætning til mange vilde blomster, som har flerårig egenskaber, reseeds denne Lupin sig selv hvert år. Blomst klyngen i toppen af planten kan undertiden nå en højde på 8 inches. Blomst farve varierer fra dyb blå til lilla.

Bluebonnet Lupin (Lupinus palmeri)

Bluebonnet Lupin (Lupinus palmeri), undertiden benævnt Palmers Lupin, når en samlet højde på 1 til 2 fødder. Blomstrer har en lys-blå farve og form på en terminal spike på toppen af planten stilk. Denne Lupin arter er hjemmehørende i flere vestlige stater, herunder Californien, Utah, Nevada, New Mexico og Arizona. Blomstrende begynder i midspring og fortsætter hele sommeren. Bluebonnet Lupin er en flerårig plante.

Dune Bluebonnet (Lupinus plattensis)

De lyseblå blomster af dune bluebonnet (Lupinus plattensis) eller Nebraska Lupin dukke op i April, maj eller juni. Denne flerårige Lupin når en ultimative højde på ca. 3 fod. Planten er hjemmehørende i flere vestlige stater herunder Colorado, New Mexico og Texas.

Texas Bluebonnet (Lupinus texensis)

Måske er den mest berømte bluebonnet Texas bluebonnet (Lupinus texensis) eller Texas Lupin. Mens Texas har udpeget seks indfødte lupiner som sin state blomst, er denne art den mest tæt knyttet til Lone Star State. Om foråret, er 18-tommer stængler af denne reseeding årlige Lupin dækket med så mange som 50 duftende blomster, der kan være en strålende blå eller hvid. Texas Amt og stat highway afdelinger sammen med haven klubber så ofte Texas bluebonnet frøene langs vejsider over hele staten.

Sandyland Bluebonnet (Lupinus subcarnosus)

Sandyland bluebonnet (Lupinus subcarnosus) er den mindste af bluebonnet lupiner, at nå en højde på 6 til 16 inches. Blomstringen i slutningen af vinteren på tværs af dele af både Texas og Louisiana, ankommer de lyse blå blomster i foråret. Denne plante er en sædekorn årlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com