Vilde Tile ideer til badeværelse bruser

February 6

Vilde Tile ideer til badeværelse bruser

Badeværelse Bruser fliser er en unik måde at tilføje lidt krydderi til din hjemmets indretning. Springe over den traditionelle hvide bruser og gå til en vild, sjov design ved hjælp af flise det er uventet og spændende. Denne lille skjulte design touch vil også være en overraskelse for gæsterne.

Zonekort

For en virkelig enestående brusebad erfaring, bruge termisk følsomt glas bruser fliser. Fliserne fornemme varmen og vende farver baseret på temperatur, så hvert brusebad forvandler til en zonekort i forskellige farver. Fliser er klar, når ikke er aktiveret, og gæsterne vil blive overrasket over at se væggene Drej vilde farver, som de bad.

Skakbræt

Slå dit brusebad i en tre-sidet skakbræt ved skiftevis sorte og hvide bruser fliser på alle tre vægge. Bruge større fliser, siden den dramatiske, kontrasterende virkning er ikke så stærk med små. Effekten vil være minder om en retro diner, og kan bruges med en bred vifte af design ordninger, fra vild jungle til alle sort og hvid.

Lyse farver

For en bruser, der er garanteret til at vække dig om morgenen, gå med en energigivende, vilde skyggen af din yndlingsfarve. Vælg fliser i en lyse, mættede farver som chartreuse, orange og fuchsia. Dynamikken vil være et chok for systemet i morgen, gør det lettere at vågne op og komme i gang.

Wild Kongerige

For et barns badeværelse, en dyr-tema brusebad kan være en sjov mulighed, der vil gøre bad tid mindre af en akkord. Hvis dit barn er interesseret i et bestemt dyr, starte der; Hvis ikke, overveje en safari dyremotiv, en undersøisk eventyr, heste eller vilde bjerg dyr.

Dyreprint

For en luksuriøs, uventet bruser flise design, overveje at bruge dyreprint fliser. Søg efter fliser i leopard print, zebra eller slangeskind mønstre. Overvej at bruge disse fliser som en accent for at undgå at overdrive tema. Par med en koordinerende farve for at gøre de udskrevne fliser pop.

Under havet

For en fortsættelse af en vand-tema uden overt hav væsen prints, skal du bruge bruser fliser i nuancer af aquamarine, krikand, grøn og blå. Skifte farver med store fliser, eller skabe en swirl mønster ved hjælp af mindre fliser for en mere subtil, blandet effekt.

Spa-oplevelse

En skyfri, spa-lignende fornemmelse, dekorere dit badeværelse i rene hvide og blide blues. For bruseren, finde små fliser i en eller to nuancer af bleg blå og alternativ til at oprette en beroligende oasis, der fremkalder en følelse af en spa. At fuldføre udseendet, og åbne op for badeværelse, bruge denne type af fliser med et klart glas brusebad dør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com