Ville en Attic Fan cirkulerer luft Conditioning?

September 25

Et loft fan er en funktionel funktion i et hjem, fordi det cirkulerer kold luft i hele beboelsesrum. På grund af dens formål og konstruktion, er et loft fan designet til at cirkulere kold luft fra åbne vinduer eller åbne skærmen døre; Det er ikke designet til at cirkulere aircondition. For at spare energi, er det tilrådeligt, at du deaktiverer din air conditioner, før du bruger en loft fan.

Attic Fan behov luft

Et loft ventilator kræver en konsekvent kilde til kold luft at cirkulere ordentligt gennem dit hjem. Attic fans løbende trække store mængder kold luft ind gennem en udvendig vindue eller dør, cirkulere det og indbetaler varmere luft ud en udluftningsanordning i kvist-loft. Air conditioning giver ikke en tilstrækkelig stor levering af kølig luft til at lette processen. Ifølge WholeHouseFans.com fungerer loft fans og hele huset fans bedst, når udendørstemperaturen er under 82 grader Fahrenheit.

Aircondition forlader huset

Hvis du bruger et loft fan sammenholdt med en air condition, tegne loft fan hurtigt alle din cool aircondition ud loftsrum udluftning. Der vil ikke være nok kølig luft til at genopbygge den luft, der har forladt dit hjem, hvilket gør dit loftsrum blæser mindre effektiv. Du vil også støde på den unødvendige udgifter for at køre din klimaanlægget på samme tid du kører dit loft fan. En kvist fan er ikke designet til at cirkulere luft conditioning gennem et hjem.

Ekstra fordele

Der er yderligere fordele ved at bruge et loftsrum blæser til at cirkulere luften i hele din bolig. WholeHouseFans.com bemærker, at et loft fan kan sænke temperaturen i ovenpå værelser med 10 grader. En kvist fan kan forlænge levetiden på dit tag ved at holde din helvedesild køligere i varme sommermåneder. Installere en valgfri humidistat med dit loft fan til at holde dit loft tørretumbler i løbet af vinteren.

Energieffektivitet

En kvist fan er energieffektive, fordi det skubber varm luft udenfor og cirkulerer kold luft indendørs. Som hjemmeside for federal Energy Star programmet noter "i første omgang det kan synes mærkeligt at tilføje isolering for varme og så bevidst tillade kold luft ind på loftet, men denne kombination er nøglen til en holdbar og energieffektive hjem." Ifølge WholeHouseFans.com, kan loft fans gemme op til 30 procent af din aircondition omkostninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com