Ville møl bolde skade mine planter?

October 9

Ville møl bolde skade mine planter?

Mølpose indeholder enten naphthalen eller paradichlorobenzene. De er et pesticid og skal være registreret med US Environmental Protection Agency (EPA). Anekdotiske beviser findes af mennesker, der bruger dem i nærheden af planter med ingen skadelige virkninger, men det er ikke tilrådeligt.

Naphthalen og planter

Naphthalen var ikke tidligere har overvejet giftige for planter, men i 2008 anses EPA for yderligere test på grund af beviser for at det kan skade planterne.

Paradichlorobenzene og planter

Effekten af paradichlorobenzene på planter er ikke undersøgt meget, fordi det er godkendt til indendørs brug. Ifølge Cornell University andelsselskab udvidelse pesticid Management Education Program, men kan paradichlorobenzene være giftige for rødder, frø og stiklinger.

Advarsler

Stor forsigtighed bør anvendes med mølpose. De er giftige, selv om ingested., deres dampe kan give sundhedsmæssige problemer i et lukket rum, og de kan være farlige for kæledyr og andre dyr. Etiketten på mothball pakker fremgår tydeligt, at de bør bruges kun til at dræbe møl og deres æg i opbevaring eller lufttætte beholdere. Brugere bør Følg pakke retninger og sikre, at produktet er registreret med EPA. Ved hjælp af en EPA-registrerede pesticid til noget andet end bruger angivet på pakken er farlige og ulovlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com