Vin-farvet spisestue ideer

January 23

Vin-farvet spisestue ideer

Tage en cue fra at flaske Bordeaux du hælde til middag og lad det inspirere dig til din spisestue indretning. Vinen kommer i flere nuancer fra en lys og luftig hvid zinfandel, der er faktisk en dyb pink til rige Bourgogne. Bruge det i små doser til gulve og vægge og går alle ud på bordet.

Gulvbelægning

Vin-farvet væg til væg-Gulvbelægning kan for overvældende. Holde farven håndterbare og under fode ved at forankre spisebordet med en område tæppe, der har nuancer af vin på en lys baggrund. Hvis du overvejer at erstatte din nuværende gulvbelægning med keramiske fliser, oprette en kant af dekorative vin fliser omkring omkredsen af spisestuen.

Vægge

Male hele rummet en vin farve kan være spændende, hyggelig og klaustrofobisk. Da spisestuen bruges til underholdning, bør du overveje, hvordan dine gæster kan føle lukket i en vin-farvet boks. Spille op vin farven ved at male én væg at farve som et samlingspunkt og andre væggene en mere neutral farve. Væg papir, der er for det meste lys farvet med anstrøg af vin i print er let for øjnene. Prøv stenciling en kant af røde druer og blade rundt i lokalet lige under loftet.

Windows

Tunge Bourgogne damask gardiner kan arbejde for slottet i Versailles, men ikke i de fleste moderne spisestuer. Bruge farven på valance kun og tilføje lutter Bourgogne gardiner med sidepaneler af en neutral farve. Forhæng med Bourgogne striber ville fungere så godt.

Tablescape

Tabellen er, hvor du bruger vin farver til dit hjerte indhold. Blomsterarrangementer og stearinlys bør enten være lav eller høj men ikke på eye-niveau hvor de forstyrrer diners samtale på tværs af bordet. Bourgogne blomster omfatte roser, liljer, pæoner og krysantemum. Kontrast til Bordeaux farve med stænk af lime grønne blomster som orkideer, tulipaner og calla liljer. Dukker af pink laver vin-farvede blomster synes lysere. Placere hvide lys i klar vin-farvede glas votives. Oprette et midtpunkt på en vin-farvet trimmet bordløber af flydende Bourgogne blomster i forskellige højder af vinglas. Kina bør vise mad, så som restauranter gøre og vælge en hvid eller off-white farve. Afhente den Bordeaux farve med en oplader--en overdimensioneret middagstallerken--nedenunder i Kina. Trække en Bourgogne serviet gennem en ring og sted på toppen af Kina.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com