Vin indretningsdekor Idéer

November 2

Du behøver ikke at eje en vingård eller en million dollar vin samling til at oprette et hjem strålende med vin indretning. Nøglen til vin indretning er at bruge tilbehør og møbler kunstfærdigt at oprette sofistikerede omgivelser. Du kan tilføje vin indretning til køkkenet eller gøre det mere af en komplet hjemme makeover. Det virker også godt i udendørs rum, såsom dæk, terrasser, verandaer og pavilloner.

Typer

Der er mange valg når det kommer til vin indretning. Først og fremmest er der den faktiske vin. Display flasker, etiketter, propper og vinglas er også fremtrædende accenter. Så er der designelementer, der fejrer berømte vinmarker og vine, typisk illustreret på gobeliner, vægkunst, fliser, Bordskånere og coastere. Bordservice, som flasken dåseåbnere og ost bestyrelser, er populære. Vin storage-systemer er et andet element af vin indretning, mange af hvilke funktion åbne reoler eller roterende segmenter for at vise højdepunkter i din samling. Hvis du har en bar område, der er rigelig tilbehør til baren, der skaber en vin indretning, som spande, chillers, vin holdere, cocktail shakere og dekorative servietter eller coastere.

Funktioner

Vin indretning er typisk lavet af naturlige materialer, såsom træ, glas, sten, metal og papir. Det kan være så simpelt som en kork bord i køkkenet eller som udsmykkede som en accent væg med et vægmaleri af en vinmark. Vin indretning er ofte udstyret med varme farver minder om toscanske vinmarker eller Californien bakker, såsom terracotta rød, gylden gul, rusten rød og orange-Valmue. Disse varme toner kan imidlertid afbalanceres med køligere nuancer, såsom flaske grøn og Middelhavet blå.

Overvejelser

Af alle de vin indretning elementer du kan egne, har stilfuld opbevaring valgmuligheder er nøglen. Åben og flydende hylder er ideelle til at vise et eller to centrale flasker, men du skal bruge en Vinreol til passende fremhæve en større samling. Typiske vin stativer består af fyrretræ, smedejern eller andre typer af metal.

Fordele

En vin motiv skaber en stilfuld stemning i hjemmet, men et af dens vigtigste fordele er, at det skaber en ideel baggrund for underholdende. Vært for vin og ost smagninger i din spisestue, der er indrettet med vingården og grape billeder. Hænge part lys på dine dæk, stoke op en brand pit og holde festen med stearinlys proppet i gamle vinflasker. Oprette vidunderlige områder for nipper og snakker i stuen ved at placere en cocktail tabel mellem to lænestole eller gulv puder omkring en lav skammel.

Funktion

Vin indretning er ikke altid en ordret gengivelse af vin og tilbehør. Nogle gange, kan det tjene til at genskabe atmosfæren af en vingård eller af en vinbar. Dyb, fyldig woods, marmor fliser og åbne barer og hylder er typiske elementer i denne stil. Udvide fejringen af druer og vine til andre flora og fauna i Vinland regioner, såsom oliven, vilde blomster, æbler, pærer og vinstokke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com