Vin køleskab JC 46A fejlfinding

November 4

Soleus luft fremstiller JC-46A vin køler, en type af kompakt køleskab specielt lavet for at bevare vin. Soleus tilbyder en et-års garanti, der dækker materiale og fabrikationsfejl reparationer. Hvis dit produkt er ikke længere omfattet af en garanti, kan du foretage fejlfinding af og foretage reparationer på at spare penge på service tekniker gebyrer. Altid unplug din mini køleskab før du forsøger at reparere den.

Støj/dør

Hvis din JC-46A vibrerer og gør en rystende støj, Sørg for, at det har niveau. Brug et vaterpas til at kontrollere både den side til side og front-to-back levelness. Kontroller levelness og stabilitet på gulvet. Hvis ustabile, lave gulve før du geninstallerer køligere. Din vin køler gør normalt nogle støj, herunder dukker, susen og knitrende lyde. Ignorere disse lyde. Hvis døren ikke lukkes, Rengør døren pakninger, og hvis nødvendigt. Kontroller, at dørene er installeret korrekt.

Kompressor

Vin køler køleskab tændes og slukkes, hvis rumtemperaturen er varmere end normalt. Sænke din termostat, indtil klimaanlægget kommer. Hvis du har netop tilføjet et stort antal flasker, kompensere køleskabet for fragten. Altid holde dørene lukkede, og afholde sig fra at åbne dem for ofte. Hvis dørene ikke lukker ordentligt, ser på den magnetiske pakning. Hvis ødelagte eller slidte, erstatte den. Hvis indstillingen temperatur er ekstremt lave, hæve indstillingen af termostaten.

Ingen strøm

JC-46A vin køler virker ikke under en strømafbrydelse. Kontroller din er tændt og at mini-køleskab er sluttet til en stikkontakt. Test stikkontakten ved hjælp af et andet apparat til at se om det fungerer korrekt. Ændre temperaturindstilling termostat fra nul til et højere nummer. Kig på din circuit breaker, og nulstille hvis udløst. Undersøge din husstand sikringer; Se, om de er sorte eller har brudt ledninger. Erstatte nogen blæst sikringer.

Ikke koldt nok

Køleskabet kan tage op til 24 timer at køle ned, når du først installere det eller efter det er blevet afbrudt et stykke tid. Kontroller, at skiven er indstillet til en kølig temperatur. Installerer ikke vin køleskabet i et værelse, der er konstant for varmt eller det vil ikke køle korrekt. Giv køleskabet mindst fire inches af clearance på bagsiden og to inches af clearing på hver side. Tjek de afkøling noder. Hvis de ser brændt ud, skal du erstatte dem. Hvis ventilatoren ikke vendes, sikre alle ledninger er tilsluttet korrekt. Hvis de er, udskifte blæseren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com