Vinden kime ideer til et dæk

April 22

Vinden kime ideer til et dæk

Vindspil er en udendørs udsmykning, der har dinglende objekter, som blæse i vinden uden at knække. De mest populære typer af vindspil omfatter bambus, metal og glas. Fra personlig vindspil til håndlavede vindspil, tilføje beroligende lyde til din udendørs levende ved hængning vindspil på dine dæk.

Personlig klokkespil

Køb metal vindspil online eller fra din lokale detailhandel ømme. Tage vindspil til en lokal gravering butik at have dem personlig. Du kan få dit efternavn eller et særligt tilbud indgraveret på vindspil. Hæng de personlig vindspil på dine dæk og nyde.

Birdhouse klokkespil

Gøre din egen birdhouse klokkespil ved hjælp af en lille birdhouse, metal klokkespil, fiskesnøre, boremaskine og en træ disk. Bor fem huller i bunden af birdhouse. Feed fiskesnøre gennem de metal vindspil og huller. Holde din hånd inde birdhouse og binde alle de fiskeri linje strenge sammen for at holde alle metal vindspil på plads. Bor et hul i bunden af birdhouse, i midten, og hænge en træ disk. De metal vindspil vil hoppe mod træ disken og andre klokkespil at støje. For ekstra dekoration, kan du male birdhouse og træ fad enhver farve, du foretrækker.

Bambus klokkespil

Bambus vindspil er naturlige og miljøvenlige, og de lyde, de producerer lindre stress. Finde en lille bambus vinden kime på din lokale detailhandel eller hjem forbedring butik for dine dæk. Hulhed i bambus klokkespil producerer en beroligende lyd.

Glas klokkespil

Glas klokkespil kan være de mest attraktive vindspil, men de kræver stærke, tykke glas til at forhindre brud. Glas vindspil fås i en række forskellige farver og er en fantastisk måde at tilføje fantastisk farve til dine dæk. Tonen i glas klokkespil er beroligende og afslappende, og du kan vælge fra en bred vifte af design, der passer til din smag.

Metal klokkespil

Metal klokkespil tendens til at være de mest holdbare klokkespil og er tilgængelig på mange detailforretninger eller online. Du kan også lave din egen metal klokkespil ved hjælp af et tyndt stykke metal, fiskeliner og metalrør. Bruge et bor til at sætte huller i den tynde metal stykke og binde fiskesnøre gennem hullerne. Tillægge den fiskesnøre, der hængende fra tynd metal stykke metal rør stykker. Hænge fra din dæk og nyde de beroligende lyde. For ekstra dekoration, kan du male metal med akrylmaling og bruger en formet stykke tynd metal, som en sommerfugl eller blomst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com