Vindmøller producerer el til huset

September 11

Vindmøller producerer el til huset

De stigende udgifter til energi og den indlysende miljøskader bliver udført af vores fossile brændstoffer afhængighed gøre brug af alternative, bæredygtige energikilder vigtigere end nogensinde. Vindkraft kan være et levedygtigt alternativ til nogle steder, men du skal vælge en vindgenerator, der passer til din situation og behov for energi i dit hjem.

Bemærk at på grund af den høje variabilitet af vinden mønstre indenlandske vindmøller bliver ofte brugt i tandem med standard elselskaber.

Mast-monteret turbiner

Mast-monteret vindmøller ligner små vindmøller, er fritstående og kan være opført i passende udsatte positioner. Et tårn på ca 35 fødder er ofte nok til at hæve generator ovenfor turbulens genereret af træer og strukturer, øge dens udbytte. En mast monteret vindmølle kan producere 2,5 til 6 kW. Mens mast monteret vindmøller kræver en dedikeret plads og er mere mærkbar, kan deres relativt højt output generere nok energi overskud for dig med at sælge energi tilbage til firmaet energi; føderale regler i USA kræver hjælpeprogrammer til at forbinde med og købe strøm fra små vind energisystemer.

Tagmonteret turbiner

Tagmonteret vindmøller er mindre end deres mast-monteret modparter, men deres installationen er simpel og mere overkommelige. De kan normalt genererer omkring en eller twe kilowatt. De kan være en enklere alternativ i områder hvor zoneinddeling forordninger begrænse højde og placering af strukturer, selvom deres lave højde i forhold til forhindringer gør dem tilbøjelige til at køre under peak effektivitet i byområder. I områder med gennemsnitlige vindhastigheder under 18 fod per sekund, kan du modtage dårlige afkast på din investering.

Vertikale vindmøller

Begge mast-monteret og tagmonteret vindmøller ligner små vindmøller, og de skal omlægge hele tiden for at klare vinden og giver maksimalt udbytte. Vertikale vindmøller med en vagt minder om en egg beater med vingerne svøbt omkring akslen, design kan fange vinden kommer fra alle retninger. Dette er en fordel for områder, hvor vindretningen er meget varierende, som det er tilfældet i nærheden og omkring bygninger. Vertikale vindmøller også har en lavere støj underskrift og kan operere ved lavere vindhastigheder. På den anden side deres design gør tårn installationer upraktisk, og bo tæt på jorden vertikale vindmøller er sædvanligvis udsat for lavere vindhastigheder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com