Vindue behandling ideer til en delvis Arch vindue

February 15

Vindue behandling ideer til en delvis Arch vindue

Enhver vindue med en buet bue øverst er en arch vindue, men en delvis arch vindue har kun en let bue, der ikke udgør en komplet halvcirkel. Boliger kan funktionen soveværelser med en vandret række af delvis arch windows som et alternativ til traditionelle windows, fordi de giver rigelig lys og dekorative detaljer samtidig bevare privatlivets fred. For yderligere beskyttelse af personlige oplysninger eller lysstyring, vælge et vindue behandling for din delvis arch vinduet for at tilføje stil og funktion til dit space.

Arch persienner

Mærkeligt er, at hvis du har købt dit arch vindue gennem en producent, kan du finde en premade sæt arch persienner til at passe perfekt ind i kurven for dit vindue. Hvis du havde en arch brugerdefinerede blinde monteret for dit vindue, at finde den rigtige størrelse af arch persienner er lidt mere udfordrende, men en brugerdefineret rækkefølge gennem en producent er muligt. Arch persienner for en delvis arch vindue tilbyder både privatlivets fred og lys styring. Blinds kan kontrolleres gennem traditionelle strygere og remskiver eller en motor styres ved at trykke på en knap. Nogle moderne stilarter har en særskilt åbning og lukning motion, at fans ud over vinduet i stedet for lodret. De fleste stilarter delvis arch blinds er honeycomb for den æstetiske værdi, levetid og let rengøring.

Træ behandlinger

For en mere naturlig og rustikt udseende, vælge træ behandlinger for en delvis arch vindue. Mest træ behandlinger for delvis arch windows skal være brugerdefineret beordret til at sikre den rigtige pasform, men de optimal lys kontrol og beskyttelse af personlige oplysninger træ behandlinger tilbyde er en af de bedste muligheder. Indvendige skodder med en buet top passer hældningen af vinduet er landet inspireret og egnet til at skabe en indbydende atmosfære. For en mere dekorative indstilling tilføjer en træ fan, der klikker på plads over vinduet en slående visuelle element til vindue behandling. Vælg et træ og en plet, der svarer til andre træelementer som gulvbelægning eller trimme i plads til en veludført design.

Gardiner og forhæng

Stofbehandlingsmetoder er billig og alsidige muligheder for behandling af delvis arch windows. En af de enkleste behandlinger er en standard vandrette gardinstang til forhæng, der strækker sig over hele vinduet samt dele af muren. Vælg tunge, mørke tekstiler som Bourgogne velvet for den mest lys blokering og beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ønsker en mere monteret look, vælge en buet gardinstang, der efterligner formen på kurven. Dobbelt lag af forskellige farvede stejle paneler er en finurlig valgmulighed selv om de ikke giver væsentlige lys blokering. Delvis arch vinduer er også velegnet til vinduet swags eller Valenser; mest delvis arch windows kort højde betyder, at et enkelt panel kan dække hele vinduet uden yderligere gardiner eller forhæng.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com