Vindue behandlinger for Arch Windows med romerske nuancer

July 13

En stor del af specialbyggede boliger bygget disse dage omfatter buede vinduer. Mange typer af vindue behandlinger fungerer godt i buede vinduer med romerske eller stof nuancer. Mængden af lys ind i et bestemt rum vil bestemme den type, der fungerer bedst. Nogle af værelserne muligvis lys-filtrering vindue behandlinger, mens andre værelser kan kræve, at du blokerer lyset helt. Nogle stilarter af vindue behandlinger for buede vinduer forblive stationære, mens andre justere for at give den helt rigtige mængde af lys ind i et rum.

Plisseret eller Fan skygge

Den mest grundlæggende af alle buet vindue behandlinger er fan-stil eller plisseret vindue behandlinger. Disse buet vindue behandlinger kommer i en bred vifte af tekstiler, lys spreder materialer og designs. Typisk i en fast position er de tilgængelige i bevægelige design, der tillader mere eller mindre direkte lys ind i et rum. En variant af denne type buet vindue behandling er split fan, som giver mulighed for endnu mere direkte lys at passere igennem. En mere fordel er let rengøring. En regelmæssig afstøvning pensel eller støvsuger er alt hvad du behøver til at rydde op.

Stationære cellulære

Fås i mange sorter, disse glarmestre typisk kommer præ-made og klar til at installere. Hvis du ikke bestiller et standard-størrelse buet vindue, forlade måling og montering af disse cellulære arch glarmestre i hænderne på en professionel installatør. En gang i sted, vil de diffuse direkte sollys og giver blød belysning til ethvert rum. Denne behandling er perfekt for uregelmæssigt formet eller usædvanligt store hvælvede vinduer.

Custom eller færdige træ

Træ buer kommer i færdiglavede varianter designet til at passe specifikationerne af de fleste store vindue mærker. Brugerdefinerede arch windows kræver skræddersyede træ buer, baseret på målinger af en særlig åbning. Nogle træ buer brug premium træ, mens andre bruger MDF, et holdbart træ produkt, der modstår revner, vridning og bryde. Typisk, disse træ arch glarmestre tillader kun en vis mængde af lys til at indtaste et værelse. Tilgængelige i Akku, motoriseret, blackout og top-down, og kan endda være lavet til at passe ulige-formet buede vinduer. Træ buer er typisk lavet til filtrering af lys og vil hindre opfattelse gennem et buet vindue.

Bevægelige

Disse vindue behandlinger hindrer ikke opfattelse gennem vinduet hvælvede. Designet er beregnet til at forbedre den arkitektoniske skønhed af buede vinduer. Disse vindue behandlinger vil give en god pasform for ufuldstændig eller ulige-formet bue windows. Disse bevægelige buet vindue behandlinger arbejde i windows, der har til en 2-tommer afvigelse fra en perfekt radius. Også tilgængelig i en motoriseret version, denne behandling vil justere fra begge sider til en åben holdning, lukket stilling eller nogen position i mellem. De bevægelige arch vindue behandlinger er nok den dyreste af alle de behandlinger, der er nævnt her.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com