Vindue behandlinger for brusebad Windows

September 8

Naturligt lys er altid et attraktivt middel til belysning de mørkeste hjørner af et badeværelse, selv under bruseren. Men mange mennesker, mens badning selv, er ligeglade med at have deres figurer vist gennem et vindue til omverdenen. Glarmestre, er derfor ofte en nødvendighed for et brusebad vindue. At vælge de rigtige behandlinger kan være svært, da de skal være både praktisk og passer til det rum, hvor de er beliggende.

Materialer

De materialer, der er valgt for brusebad vindue behandlinger skal afspejle miljøet. Træ persienner warp med fugt og mange metal persienner rust, hvilket gør dem dårlige valg for et brusebad vindue, som er oversvømmet med fugt, hver gang brusebadet bruges. Evt kig enten prøve en plastik-baserede blinde, der er enten imiteret træ eller metal. Plast bør være det vigtigste materiale, der anvendes i vinduet behandlinger, da det er mere vand resistent og mindre tilbøjelige til at form meldug.

Hængende behandlinger

En række vindue behandlinger kan bruges til brusebad windows. Disse kan variere fra enten lodret eller vandret blinds til gardiner. Overveje den praktiske gennemførlighed af hver slags: om blinds er gennemsigtige eller halvgennemsigtige, og hvis der ønskes i behandlingen, eller om du ønsker at trække blinds op og ned, og hvis mekanismen er af streng eller metal.

Gennemsigtig glas dækning

Hvis du foretrækker at forlade vinduet uden et dække som blinds eller gardiner, men stadig ønsker privatlivets fred, de tilbyder, kan behandlinger anvendes til Vinduer, sig til at øge deres opacitet. Gennemsigtig glas dækning ark er klistret på den ene side, og kan skæres til den nødvendige størrelse i vinduet med almindelig saks. En række forskellige mønstre og farver kan anvendes. Sikre, at dækken er lavet til badeværelser, ellers papirets evne til at holde sig til glas kan hindres af fugt.

Skodder

Skodder er et middel til at føje personlige oplysninger til et badeværelse samt stil. De kan være placeret på siderne af vinduet eller på bunden, og kan delvist eller fuldt ud dække vinduet. Sikre skodder passer til farven på badeværelset og er lavet af plast eller vinyl til at forhindre dem fra vridning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com