Vindue behandlinger for døre med vinduer

September 14

Døre med vinduer bringe i lys og tillade dig at se din landskab. Du kan ikke altid ønsker sådan eksponering, men. Kan du beskyttelse af personlige oplysninger om aftenen, eller måske du nyde ikke morgensolen med din morgenkaffe. Du kan tilføje vindue behandlinger til dine døre, der vil tilbyde udsigt og privatlivets fred, som godt som lysstyring.

Små vinduer

Køkken og side døre med små vinduer bringe i lys og definere posten som for familie og afslappet besøg. Gardiner gør samt behandlinger for disse små vinduer. Brug let materiale med et enkelt mønster og køkkendøren bliver en del af din udsmykning ordningen.

Pocket gardiner fungerer godt. Den enkle fold over hem kan du bruge en slank rod og lille parentes. Dette holder gardin tæt på døren. for stor afstand mellem behandling og døren ser akavet.

Du kan bruge enten et panel eller en split panel behandling for denne type af vinduet. For noget lidt anderledes, skal du tilføje en stang i bunden af vinduet. Med panelet tæppet holdes sikkert på toppen og bunden cinch i midten af panelet med en hemmed stribe af matchende stof. Denne timeglas stil tilføjer lidt sjov til behandling.

Franske døre

Franske døre Tilføj drama til et rum og kan vaske en plads i lys. Deres vinduer i næsten fuld længde, dog kan kræve en behandling til let kontrol og beskyttelse af personlige oplysninger.

Sheers kan bruges på franske døre i stort set samme måde gardiner kan som pocket sømmede stof på en lille stang med parenteser. Sheers er lyse og luftige; de forringer ikke fremtrædende af dørene, selv.

Cellulære nuancer, undertiden omtales som honningtavler, fungerer godt på franske døre på grund af deres slanke profiler. De kan passe stramt mod vinduet og hæves og sænkes til lysstyring.

Cellulære nuancer, vil som med nogen skygge anvendes på en dør, "flap" i bunden når døren er åbnet og lukket. For at undgå dette, brug holde parentes. Disse er fastgjort på døren, så du kan fastgøre bunden jernbane af skygge at forhindre bevægelse. Du har dog til tag i skyggen for at hæve den op.

Alternativer

Skodder kan installeres på både franske døre og sliding doors, men er dyrere end stofbehandlingsmetoder. De folde også udad for at åbne, så du skal overveje, er pladskravene til operation.

Tilføje en glasmosaik indsætte kan forvandle en almindelig dør til et kunstværk. Farvet glas skær er specialfremstillede og er monteret i den eksisterende ramme uden at fjerne det eksisterende vindue.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com