Vindue behandlinger for en morgenmad krog

May 5

Vindue behandlinger for en morgenmad krog

En morgenmad nook bør føle lys, luftige og indbydende. Det giver et behageligt sted for folk til at starte dagen, nyde morgensolen og udsigt over udendørs. Ofte, er vinduerne et omdrejningspunkt, da de er ofte store. Hvis du vil oprette en lyse, indbydende atmosfære, bør windows i en morgenmad krog har lyse, farverige behandlinger. Designeren kan begynde med en af de typografier, der er anført nedenfor, holde for øje stil med køkken og Parlamentet som helhed, og vælg vindue behandlinger til at matche.

Classic

I en traditionel stil hjem, kunne en designer bruge lutter eller lacy gardiner på vinduerne morgenmad nook, eventuelt med en valance ovenfor. Gardiner kan udvide til bunden af vinduet eller lige under, men køkken gardiner normalt udvide ikke til gulvet, medmindre vinduet gør. Hvis markedsføring gardiner på windows på begge sider af et hjørne, bør en designer overveje at sætte et gardin på hvert vindue, og fejer dem ud til siden, som de ville med et enkelt vindue. Dette skaber et overskueligt og mere elegant look.

Land

Land designs er munter og fuld af liv, ofte med mønstre og lyse farver findes i naturen. Farverige blomster, brikker eller mere finurlig mønstre kan passer godt i et land-stil morgenmad krog. Plisseret, lagdelte eller ballonen-stil kapper ramme vinduet og tilføje "bounce," bidrage til den muntre atmosfære i et landkøkken. De er ofte brugt ud over matchende gardiner i et landkøkken.

Rustik

En rustik morgenmad nook også påberåber sig på landlig charme, men det har fornemmelsen af en bjælkehytte eller jagtslot snarere end et land gård. Til at afbalancere tyngde af træpaneler og chunky møbler, kan farvestrålende vindue behandlinger være i orden. Designeren skal styre fri af blonder og meget stejle tekstiler, vælger en stærk men lyse farve, helst en farve almindeligt forekommende i naturen, som lyse grøn. En lysere mønster og bånd, trækker sig tilbage gardinerne vil tilføje mere lethed til vindue behandlinger.

Moderne

Moderne design balance ofte elegance af klassisk design med et slankt moderne look. En ren og skær swag kan være draperet hen over toppen af et sæt af lutter gardiner, til en smuk flagrende look. På den anden side, siger mange mennesker vælger mindre stof på deres køkken vinduer, vælger en mere strømlinet look i stedet, HGTV.com. Til dette look, designere kan vælge en buet valance i en ren og skær, solid farve, det antyder, eller en enkel, men elegant gesims.

Pointers

Matchende vindue behandlinger til enhver polstring på stolene, eller dug, vil skabe en følelse af ensartethed, der sætter morgenmad nook fra resten af rummet, som bedre boliger og haver siger. Designere kan også gerne omfatter lyse træpersienner på vinduerne, til at holde lys fra skinner i for lyst. Dette vil tillade spisende gæster kan nyde et afslappet måltid i morgenmad krog på ethvert tidspunkt af dagen uden solen streaming i deres ansigter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com