Vindue behandlinger for moderne soveværelser

April 12

Vindue behandlinger for moderne soveværelser

Soveværelse windows kalder for privatlivets fred samt dekorative stil. 2010 tendenser, ifølge Smith & Noble merchandising manager Kara Roberts, er renere linjer, mindre flæse og mere skræddersyet, urban udseende. (Se referencer 1) Tilføje farve med skræddersyede stof toppers, gesimser eller kapper og kigge mod neutral, naturlige behandlinger for soveværelse vinduer.

Romerske Blinds

Romerske blinds eller nuancer er tilgængelige i mange forskellige stilarter, tekstiler og teksturer. Fladskærm folderne er skræddersyet og lineær---lige til højre for dagens look. Fås i en palet af farver, foldegardiner kan vælges i ren og skær, semi-uigennemsigtig eller room mørkfarvning stilarter. Blinds er let lag med en valance, forhæng eller paneler. (Se referencer 2)

Naturlig vævet træ nuancer

Bambus og reed vævet nuancer har, i fortiden, blevet set på indgangsparti eller i solen værelser, men for nylig de kommet indendørs til mere formelle indstillinger. Med deres pæne, rene udseende og fremragende blokering af solen og personlige kvaliteter kombinerer de et trendy look med funktion. En græs mat-stil vindue behandling tilbyder en tropisk atmosfære. Mest vævet nuancer kan være malet for at matche eller supplere indretning--- eller forlade dem naturlige og top med en farverig eller print-type gesims eller valance. (Se referencer 3)

Skodder

Interiør træ skodder er tilgængelige i mange stilarter. Plantage skodder er et godt valg til soveværelset fordi de kan være lukket helt eller skrå åben i en vinkel i løbet af aftenen for privatlivets fred. De kan også vippes vid gab i løbet af dagen for luft og sollys. Plantage skodder kan også bindes på øverst og nederste---at holde bunden skodder lukket og åben top eller vice versa.

Solid colonial panel skodder er en anden mulighed. Mens de skal stå åben, så i lys og luft, skodder kan være bakkes op med sheers for mere privatliv. Traditionelle skodder kan installeres som en accent på vinduesrammer. Alle træ Skodder kan malet eller bejdset for at matche eller supplerer din indretning. For at gøre din rummet synes større, male dine vægge en neutral farve og male dit vindue lukker den samme farve. (Se referencer 4)

Træpersienner

Træ lameller er den nye twist på de gamle metal persienner. De fås i forskellige finish, fra træ pletter til malede eller syltede finish til et rent, smart udseende. De kan åbnes og lukkes med en akkord og deres stof bånd kommer i en bred vifte af farver til at matche din indretning. (Se referencer 5)


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com