Vindue behandlinger for plantage skodder

October 9

Oprindeligt brugt på plantager i det sydlige USA, er plantage skodder værdsat for deres brede skovle (2 1/2 tommer til 4 1/2 inches), der giver mulighed for rigelig ventilation samtidig lette kontrol og beskyttelse af personlige oplysninger. I første omgang dyre, de tilbagebetale investeringen ved at tilbyde nem vedligeholdelse og varig på ubestemt tid med korrekt anvendelse og pleje. Lidt stiv i udseende med ensartet vandrette linjer, plantage skodder kan blive blødgjort med behandlinger, der understreger deres charme uden at hæmme deres funktion.

Polstret ramme

En flad, polstret ramme for den ønskede bredde omkring skodderne giver indførelsen af et stof, kan være stram, shirred, plisseret, kontur quiltet eller tuftede. Stoffet inkorporerer plantage skodder til stemningen i indretning, mens enkelheden af behandlingen supplerer deres arkitektoniske følelse.

Valance

Til windows med plantage skodder kun dækker nederst halvdel af vinduet, kaldet en "Cafe Style" installation, er en valance en ideel behandling. Plisseret, shirred eller swagged, tilbyder en valance karakter og charme til vinduet uden at hæmme driften af skodder nedenfor.

De dekorative gardiner stang med sidepaneler

Dekorative gardiner polak, i den passende finish, tilføjer dimension til skodder, og folderne på sidepanelerne blødgøre hårde linjer af skodder. Sidepaneler, hang på draperier ringe, kan gøres bred nok til at lukke over hele vinduet, og trækkes nemt tilbage for at få adgang til skodder.

Draperiet tørklæde

Et forhæng tørklæde tilføjer en mere elegant touch til plantage skodder. En enkelt længde af stof, draperier tørklæde kan være swagged på væggen over skodder på draperier knopper eller en dekorativ pole, og falder på begge sider til længden af en afgrøde, vindueskarmen eller på gulvet. Denne omkostningseffektive, heldragter behandling tilbyder en mere formel udseende.

.

.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com