Vindue behandlinger for Radius Windows

March 14

Radius windows er halve cirkler på toppen af et traditionelt formet rektangulære vindue. En perfekt symmetriske radius vindue har samme diameter til venstre, højre og i midten. Nogle windows-radius er bredere, end de er høje og dramatiske knudepunkter som du gå i rummet. Mangel på privatliv eller for meget lys er imidlertid problemer, som løses af radius vindue behandlinger. Radius vindue behandlinger også giver dig mulighed at udtrykke din smag og kreativitet. Der er en række radius vindue behandlingsmuligheder at vælge fra der passer til dine behov og præferencer.

Oplukkeligt vindue behandlinger

Fast nuancer, som ser ud som en åben fan, når de er installeret, er en god mulighed, hvis dit primære mål er at blokere lys og beskyttelse af personlige oplysninger. Lys blokering muligheder spænder fra blot filtrering sollys til helt uigennemsigtig. En fordel ved lys blokering nuancer er, at de tjener som isolering, som vil holde din værelser køligere om sommeren og varmere om vinteren. En anden fordel er, at de blokere for UV-stråler, så dine møbler og tæpper ikke vil blive beskadiget fra solen. På den anden side hvis du installere fast nuancer på din radius windows, vil du ikke have fleksibilitet til at åbne og lukke.Hvis du foretrækker en mere formel udseende, kan du også installere en buet gardinstang og hænge swags og afgrøde stil gardiner, der nå gulvet. Efter kurven for vinduet radius med en rig gobelin stil stof skaber elegance og tilføjer varme til dit værelse. Eller du kunne hænge swag over vinduet radius. Det vil ramme vinduet radius og skabe en illusion af højde.

Justerbar vindue behandlinger

En mere fleksibel løsning er at installere en louvered arch vindue behandling. De har lameller som fan ud fra centrum, og lameller kan åbnes til at tillade lys til at streame i eller foldede lukket. Matche den louvered arch farve til blinds, der dækker den rektangulære del af dit radius vindue. Selvfølgelig, en louvered arch supplerer ethvert vindue behandling du har, så er du velkommen til at mikse og matche stilarter. Husk at louvered arch lamellerne er altid synlige, selv når de er fuldt åbne. Selv om denne radius vindue behandling tilføjer interesse og detaljer til din indretning, er det ikke det bedste valg, hvis du ønsker at bevare visningen.Hvis du ønsker at bevare visningen, men også har mulighed for at overdøve lys når det er nødvendigt, mener om installation justerbar buet vindue nuancer. De er de mest fleksible radius vindue behandling, fordi du har fuld kontrol over dem. Når fuldt åbne, er der en smal jernbane, der gemmer nuance i bunden af vinduet. Det er nemt at blokere som meget eller lidt lys, som du ønsker. Blot hæve nuance til det niveau, du har brug for manuelt eller installere en motor. Tænk på den effekt, du ønsker at oprette og dine behov, når du vælger en radius vindue behandling. Derefter, kan du variere farver og materialer har radius vindue behandlinger at adornsyour værelse og beskyttelse af personlige oplysninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com