Vindue behandlinger for vindue sæder

February 5

Vindue behandlinger for vindue sæder

Window sæder tilføje et unikt sted at sidde og slappe af. De er normalt en del af stuer, soveværelser, køkken eller endda badeværelser. De tilføje visuelle interesse og dybde til et værelse, samt en komfortable og solrige sted at sidde.

Dekorere vinduet omkring en vinduesplads kan hjælpe fremhæve denne charmerende og eftertragtede arkitektonisk funktion.

Forhæng

En måde at tilføje en dramatisk effekt til et vindue sædet er ved at placere store gardiner på begge sider.

Gardiner, der kører fra loft til gulv hjælp ramme et vindue og skabe udseendet af en fase. At skabe en fed ramme omkring vinduet giver en vinduesplads en følelse af formål i stedet for at have det simpelthen være en overflødig arkitektoniske træk.

Gesims

En gesims er dybest set en kasse eller barriere monteret på tværs i toppen af en vinduesramme. Det er generelt bruges til at skjule de inventar, der holder op gardiner, men tilføjer en dekorativ gesims kan også tilføje dimension til et vindue - med eller uden installation af gardiner. Nogle moderne gesimser kan endda have lamper monteret bag dem, som er perfekt til at give læsning lys i en vinduesplads. Gesimser kan være meget simpel eller omfattende, byder på elegant victoriansk stil rulle arbejde.

Skodder

Mens princippet fordel af en vinduesplads er tilgængelighed og sollys, kan der være tidspunkter, hvor disse funktioner er mindre end ønskeligt. Skodder i en vinduesplads kan hjælpe tilføje privatliv eller blokere barske direkte sollys. I sommeren, kan skodder hjælpe med at holde dit hus, og vindue sæde køler ved at blokere for solen. Nogle interne skodder kan hjælpe med at skære ned på kladder i windows, der lækker kold luft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com