Vindue behandlinger lavet med bruser gardiner

April 26

Vindue behandlinger lavet med bruser gardiner

Spar penge og springe departementet draperier, når shopping for vindue behandlinger. Find dekorative tekstiler til budget-venlige priser af shopping for badeforhæng som din nye vindue behandlinger. Du kan finde matchende bruser kroge til at hænge dit nye brusebad gardin vindue behandlinger. Badeforhæng vaske nemt i vaskemaskinen, kræver lidt pleje eller vedligeholdelse og er bredt tilgængelige på lokale dollar, rabat og stormagasiner.

Paneler

Bruge to badeforhæng som paneler på hver side af vinduet. Hænge dem på siderne af vinduerne så det inde i kanten af brusebadet gardin er bare lidt over den udvendige kant af vinduet trim. Dette hjælper med at forhindre, at solen skinner igennem, hvilket gør det mere tydeligt, at panelerne er badeforhæng. Hænge ved at skubbe gardinstang gennem bruser kroge.

Valance

Skære bruseforhænget 10 til 15 inches ned fra toppen. Bruge smeltelig gjord til fuse personalegoder til den rå kant og oprette en dekorativ kant på din nye valance. Hænge valance, så forneden er bare lidt over toppen af vinduet til at give den maksimale mængde af lys i og gøre dit vindue vises større.

Cafe

Skære bruseforhænget til længde, så det dækker bunden halvdelen af vinduet kun. Dække den rå kant, hvor man skærer badeforhæng med bånd. Bruge smeltelig gjord til jern bånd til bruseforhænget. For et sammenhængende udseende, jern samme båndet langs indvendigt kant af den nye valance. Hænge Cafe gardiner fra pres stænger monteret inde i et vindue trim.

Dørpaneler

Skær bruseforhænget i to sektioner, hver den samme størrelse. Kommer så tæt som du kan for at dobbelt bredde af panelerne døren. Trim bunden kanter, så bruseforhænget er den samme længde som glasset inde i panelerne døren, plus en ekstra tomme for en kant nederst. Fold hem og Fastgør det med smeltelig webbing. Indsæt spænding stænger gennem bruser kroge øverst og hem nederst på bruseforhænget. Montere pres stænger på døren trim.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com