Vindue behandlinger til at stoppe kondens

February 15

Vindue behandlinger til at stoppe kondens

Kondens på et vindue kan ske i ethvert hjem og på enhver form for vindue. Relative fugtigheden i luften og temperaturen i rummet-side overfladen af vinduet er de spørgsmål, som kondensvand. Bestemt vindue behandlinger kan hjælpe med at forhindre kondens oprustning, men det er nyttigt at forstå, hvordan man korrekt fugtighed problemet først.

Formindske fugtighed

Den vigtigste overvejelse i kondens dannelse er fugt i luften i rummet. Når varm, møder fugtige luft cool vinduesglas, kondens former. En affugter placeret i nærheden af vinduet problem vil fjerne fugt fra luften. Vinduer med varmekilder i nærheden er også mindre modtagelig for kondens. Hvis du løser det problem, der forårsager kondens, være dit vindue belægninger ikke så meget af en faktor, og du vil have mange flere stilarter at vælge imellem.

Øge stof

En højeffektiv vindue vil ikke danne kondens, indtil relative luftfugtigheden når 50 procent. Derfor, jo bedre vinduer, den mindre problem der vil være med kondens. Men hvis vindue udskiftning er ikke en mulighed, du bliver nødt til at gøre, hvad du kan for at minimere kondens problemet. Dette indebærer sædvanligvis anvender de metoder, der er anført ovenfor. En anden effektiv måde hen til hindre fugt fra formning på indvendige vinduer er at skår vinduet i lag af stof til at holde varm luft fra det kolde glas.

Brug lag gardiner

Lagdelte vindue behandlinger vil hjælpe med at forhindre kondens ved at lade lidt rumluft til at komme i kontakt med vinduet. Fuld Draperiet paneler, der strækker forbi vinduet på siderne over rammen, og pyt på gulvet er en let tilgængelig løsning. Gardiner bør foret med et blackout foring og interlined med flannel. En valance hang på en sideværts monteret bestyrelsen bør føjes til forhæng behandling at forebygge varm rumluft kommer i kontakt med vinduet cool.

Tilføje en romersk Blind

En romersk blind bør tilføjes at passer inde i vinduet casing, lun til siderne af vinduet. Denne blinde skal være foret med blackout foring, være interlined med flannel og har en damp barriere lag indsættes mellem ansigt stof og det første lag af foring. Når i sænket stilling, vil dette vindue behandling næsten fjerne muligheden for fugtige luft at nå dit glas og forårsage kondens til form.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com