Vindue skodder Vinyl vs træ

May 25

Vindue skodder Vinyl vs træ

Forbrugerne har flere muligheder, når det kommer til at vælge den størrelse, form og design af vindue skodder. Materiale, som træ eller vinyl, udgør en anden forbruger beslutning og kan bestemme en boligejer lukkeren erfaring.

Historie

Mens skodder sandsynlig stammer fra Grækenland og bestod af marmor, har husejere længe brugt træ Skodder til accent og beskytte deres vinduer på grund af dens tilgængelighed. Vinyl skodder er en nyere udvikling, der er blevet tilgængelige i 1969, men de er blevet populære.

Udseende

Træ Skodder kan tage en bred vifte af behandlinger, herunder pletter og farvet maling. Resultatet af dette er et større udvalg for forbrugerne. Vinyl skodder kommer i begrænset farver og tager ikke regelmæssig maling eller pletter.

Overvejelser

Både træ og vinyl serverer en bred vifte af funktioner, herunder dekoration, især når de er indvendige skodder og blokerer varmen og lyset fra solen. Skodder kan beskytte vinduer i barske vejrforhold og også kan tilbyde sikkerhed mod ubudne gæster.

Overvejelser

Selv de dyrere vinyl skodder koster mindre end træskodder. Forbrugere, der foretrækker naturlige materialer kan imidlertid vælge træ skodder over vinyl. Træ skodder fås også i specielle størrelser til buet eller vinklet windows.

Advarsel

Malet træ skodder vil til sidst knæk og skræl, der kræver rutinemæssig vedligeholdelse til at se deres bedste. Træ, selv vil også forværres over tid. Vinyl skodder er ikke modtagelige for disse faktorer, men begge typer fade over tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com