Vindue Topper stilarter

January 29

Vindue Topper stilarter

Nogle gange, kan den simple handling for at tilføje en topper til et vindue gøre et rum føler komplet. En topper gør præcis, hvad det indebærer--går over toppen af vinduet. Årsagerne til en topper varierer fra at give rummet en sans for stil til at blokere den tidlige morgensol. Tilføje en topper kan bringe en sammenhængende føler til rummet og fremhæve vindue behandlinger.

Valance

En af de typiske vindue toppers omfatter en valance, der kommer i flere stilarter, som koniske eller plisseret. Koniske kapper har nogle lighed en upside-down trekant, som de er selv og korte midtpå, men bliver længere på siderne, mens en plisseret valance samler stof stramt sammen og giver en ren, lige kant i hele vinduet. Valance stof kan være en farm design eller ternet for et landkøkken, blonder til en romantisk soveværelse eller foret for at matche forhæng i en formel stue.

Gesims

En gesims kan give et værelse enkle stil. Traditionelt består af træ, en gesims bestyrelsen indeholdt flere lag af polstring og materiale i design og var et dyrt supplement til vinduet. Dog er kits tilgængelige i dag så du kan lave din egen og tilpasse dem til dit værelse. Ligesom sengeforhæng varierer stof indstillinger afhængigt af typografien værelse. En formel værelse kan kræve en damask eller satin stof, mens en casual værelse kan bruge en finurlig en polka prikker eller striber.

Swag

En swag bringer bevægelse i rummet som det toppe et vindue eller bliver forbindelsen mellem to jabot. (En afgrøde er Draperiet sidepaneler i et vindue behandling.) Swags er blot stykker af stof, at drapere ned og tilbage til gardinstang oprettelse halvcirkler i dips. Uanset om du skabe en lang kontinuerlig svaje eller flere mindre, kan typen materiale variere som swag sammenholdt med en afgrøde bruger samme stof til begge, mens en enkeltstående swag kan bruge de fleste tekstiler.

Ferie

Nogle ferie vindue toppers kan bringe sæsonen i hjemmet. For eksempel, bringer den simple handling at hænge en gruppe af røde og hvide slik Stokke på en gardinstang ferien ind i stuen. Eller måske du kan ombryde en krans omkring gardinstang og hænge ornament bolde fra garland. En hylde over gesims kunne fremvise en vinter scene i Santa på hans slæde, mens gesims stof bringer i et mønster af Julemandens værksted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com