Vinduet dækker alternativer

November 30

Vinduet dækker alternativer

Ud over som supplement til indretningen af et rum, kan vindue behandlinger du vælger hjælpe dig med at spare energi, kontrollere mængden af sollys i rummet og beskyttelse af personlige oplysninger. Ved at tænke ud over gardiner og forhæng, kan du opdage vindue der dækker alternativer, der passer til de udfordringer, du skal løse.

Vinduet Quilts

Vinduet quilts giver isolering mod kulde og varme. Ifølge den amerikanske afdeling af energi (DOE), giver quiltet vindue belægninger en af de mere effektive barrierer til at styre strømmen af kold luft ind i hjemmet. I forhold til R-værdier har et vindue quilt på spor en R værdi så højt som 5.8, mens cellulære nuancer har R-værdier så højt som 4.6. Lodret eller vandret blinds har R-værdier op til 2,5.

Low-E vindue Film

Low-E vindue film kan forbedre energieffektiviteten ved at reducere solvarme med 72% på varme solrige dage, men samtidig give op til 55 procent isolering i løbet af vinteren. Hvis du har en ældre hjem med metal vindue Bælterem, som lede varme og kulde, skal du bruge lav-E film til at forøge en anden isolerende vinduesgardin, der skaber et luftrum mellem vinduerne og rummet.

Lys blokerende stof

Hvis nogen i din husstand arbejder i nattevagt, eller hvis du har en hjemmebiograf, spiller lys blokerer derefter en vigtig rolle i dit valg af vindue belægninger. Blinds og nuancer med blackout foringer kan blokere op til 99 procent af indkommende lys. Andre blackout muligheder omfatter et stof, der tillægger vinduesramme med hook og loop tape til at blokere lys samtidig med at din dekorative vindue behandlinger til at forblive på plads.

Skylight nuancer

Ovenlys udgør usædvanlige udfordringer på grund af deres højde. Nogle specielt designet nuancer kan forblive på plads for filter sollys samtidig opretholde synlighed gennem glasset. Andre skylight nuancer har en mikroskopiske lag af aluminium på den ene side for energieffektivitet, mens indersiden har udseendet af traditionelle plisseret nuancer med indstillinger for stof, farve, opacitet og evnen til at få dem til at åbne og lukke.

Udvendige UV-blokerende nuancer

I klimaer med masser af eksponering for solen, kan udvendigt vindue nuancer blokerer UV-stråler samtidig bevare synlighed. Stof-teknologien for disse nuancer afbøjer UV-stråler fra en mesh overflade for at mindske varmen fra solen mens løb løbsk ned på aircondition omkostninger.

Dekorative vindue klamrer sig

Hvis du gerne vil skabe virkningen af farvet glas eller ætset ruderne, kan vinyl vindue klamrer sig dække hele døren-væggen ruder eller ruderne af enhver størrelse. Hvis du bor i en lejlighed med nærliggende naboer, kan vinyl klamrer sig give dig dekorative valg, der også giver beskyttelse af personlige oplysninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com