Vinduet dækker Design Idéer

April 22

Windows kan have en stor effekt på et værelse udseende. Hvor et vindue er placeret vil fremhæve visse funktioner om et rum og kan lyse op i atmosfæren. Men de fleste windows ikke efterlades nøgne; før du vælger dit vindue, der dækker, vil du beslutter de mål du ønsker at opnå. En tung blind kan låne vægt til en rummets indretning, den korrekte skyggen kan holde nysgerrige blikke ud, room-mørkfarvning gardiner kan give mulighed for et par ekstra timer søvn om lørdagen, og træ Skodder kan give dit hjem en varm, antikke føler.

Blinds

Stop ved enhver home-forbedring eller indretning butik, og du vil finde at blinds kommer i forskellige størrelser og farver. Lamelgardiner er en populær stil, som er mini blinds, foldegardiner, persienner og vandrette persienner, at nævne nogle få. At vælge en blind som en vinduesskærm har en energi-effektiv fordel, for: ifølge det amerikanske Department of Energy, lodrette eller vandrette persienner er effektive værktøjer til at reducere sommervarmen inde i et hjem eller en bygning.

Lameller på blinds tillader dig at kontrollere hvor meget lys og luft kommer igennem. Mange husejere bruge blinds, typisk i hvide, foran terrassedøre som en effektiv måde at blokere folk fra at se ind i hjemmet. Blinds kommer i en række farver, uanset om de er valgt off rack eller tilpasset.

Nuancer

Selv om nuancer ikke kan tillade dig at styre ventilationen og sollys, er de en glimrende måde at spare energi i dit hjem, ifølge det amerikanske Department of Energy. Nuancer er en enkel måde at reducere lys i områder såsom garager og lofter og døre. De tager meget lidt hardware til at installere og er holdbare. De fleste nuancer er tilgængelige i enkle farver for at tilføje en solid tilstedeværelse i dit værelse.

Roman nuancer er en anden mulighed. Ofte lavet af stof, denne skygge folder opad på sig selv som en elegant, men funktionelle, tilføjelse til ethvert rum.

Gardiner

Gardiner kan også bruges til at reducere lys og luftstrøm. De hænger anderledes end nuancer. Nuancer er typisk hang inde vinduesrammen og er trukket lodret for at reducere lys; gardiner, på den anden side er hængt op uden for vinduesrammen og er trukket på tværs af vandret.

Nogle gardiner er ren og skær, tillader lys i, mens andre har en tyk opbakning til at fremme et værelses mørke. Forskellige størrelser, fra halv-vindue til gulv-støvning længder, er tilgængelige. Længere gardiner vil tilføje visuelle vægt til et rum og giver det en følelse af alvor, halv-vindue gardiner kan afspejle en vis leg.

Skodder

Indvendige skodder giver en afslappet følelse af organisationen. Disse er nemme at administrere: simpelthen åbne og lukke, og Juster lameller, eller træ flaps, for lys tilstrømning. Det amerikanske Department of Energy forklarer, at vindue skodder kan bruges til at styre varmen gevinst i dit hjem. Træ skodder er ikke så almindelige i dag hjem som de engang var, men det er ikke ualmindeligt at finde disse vindue belægninger i en morgenmad krog eller køkken, som de er smudsafvisende og nem at rengøre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com