Vinduet dækker ideer med vindue tørklæder

June 26

Vinduet tørklæder kan bruges til at oprette en række bløde, uformelle behandlinger. De fleste af dem er afslappet fortolkninger af traditionelle swag og afgrøde, kammusling valance eller paneler. Vinduet tørklæder er normalt et lang stykke af letvægts stof, der falder i bløde folder. Stoffet bør have ingen rigtige eller forkerte side, da begge sider vil vise. Linned, voile, satin eller silke bruges ofte til vinduet tørklæder. Når du bruger et vindue tørklæde, bør det falder et sted mellem en tredjedel af måde ned vinduet til gulvet. Noget kortere finder frem søger kort.

Rosetter

Rosetter, eller puffer, fremstillet af vinduet tørklæder er elegant, feminin og nemt at opnå med swag indehavere købt i stof, hobby eller hjem forbedring butikker. Swag indehavere kan være harpe formet, tulip formet eller cirkulære. Montere swag indehavere i de øverste hjørner af vinduet, lige uden for støbning. Trække tørklæde gennem swag indehavere, forlader en løkke af tørklædet hængende fra indehaveren swag. Form af sløjfer i rosetter eller puffer ved at trække på de indre folder af løkken og lufte ud i stoffet, indtil den er fuld og afrundede. Tuck i toppen og bunden tilbage i holderen og sikkert med knappenåle.

Indpakning

Indpakning et vindue tørklæde omkring en dekorativ rod er en enkel, men elegant behandling. Fold tørklæde i halvdelen længderetningen, og drapere det over midten af stangen. Danne en afslappet swag med hver side af tørklæde, binde en dekorativ knude i hver ende af stangen. Ender af tørklædet bliver kaskade naturligt ned hver side af vinduet. Et alternativ er at ombryde tørklæde løst omkring stangen, der helt dækker det. Drapere ender af tørklædet over stangen, så de kaskade ned vinduet.

Dekorative medaljoner

Bruge dekorative medaljoner, som ligner store dørhåndtag, for at holde et vindue halstørklæde på plads. Vedhæfte medaljoner på de øverste hjørner af vinduet, lige uden for støbning. Lægge tørklædet over medaljoner, justere folder for at danne en kammusling form samtidig holde toppen parallel til toppen af vinduet. Ender af tørklædet bør kaskade naturligt ned siderne af vinduet, nåede omkring halvvejs ned.

Swag alternativ

Bruge et vindue tørklæde som en afslappet swag swooping over vinduets øverste kant. Drapere tørklædet over en polak eller badeforhæng stang, danner en halvcirkel over vinduets center. Hæft tørklæde til stangen i en inconspicuous placering, såsom toppen eller tilbage. Sider af tørklædet vil hænge på hver side af vinduet, danner gulv-længde paneler. Tilføje frynser, kvaster eller fletning til kanter til pynt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com