Vinduet dækker ideer

February 21

Vinduet dækker ideer

Mens et værelse fyldt med windows kan være en lyse, luftige rum, der er ofte tidspunkter, hvor du ønsker at blokere sollyset eller har brug for privatliv. Vindue belægninger er et must hvis du ønsker at styre lyset i et rum eller blokere det fra visningen. En bred vifte af valgmuligheder er tilgængelige afhængigt af den stil, du foretrækker og andre bekymringer, som du måtte have med hensyn til dit vindue, såsom air filtration eller isolering.

Gardiner

For et blødt look, gardiner er en ideel vindue der dækker. De fås i en bred vifte af tekstiler, farver og mønstre og kan styles til at præsentere en afslappet eller formelle udseende. Hvis du vælger gardiner lavet af et tungt stof, kan de effektivt blokere for lyset og giver en isolering. Gardiner lavet af et lettere stof kan hjælpe diffuse lys i et rum hvor der er begrænset naturligt lys. Du kan også lag gardiner i to forskellige stoffer, så du kan justere mængden af lys filtrering baseret på tid af dagen. Fordi gardiner er holdt op af stænger, der er monteret direkte på væggen, kan du også bruge dem til at ændre dit vindue proportioner. For eksempel, kan hængende loft til gulv gardiner hjælpe forklædning windows der er for lav til jorden eller der synes for lille på væggen.

Blinds

At give lys filtrering for dit værelse, blinds funktion lameller eller lameller, der er normalt lavet af et hårdt materiale som metal, vinyl eller træ. Fordi de er sammensat af lameller, kan blinds også forbedre luftcirkulation og blokerer lyset, så de er et effektivt alternativ til varmere klimaer. Når lukket, kan de give alt privatlivets fred samt. Persienner fås i mange forskellige stilarter, herunder venetianske, lodret og mini blinds og kan bruges til at dække vinduer i mange rum i hjemmet, herunder køkken, stue og soveværelse.

Nuancer

Nuancer er enkle, effektive vindue belægninger, der kommer i en bred vifte af stilarter. De effektivt filter lys, men kan også tilføje et dekorativt element til et værelse, fordi de er tilgængelige i mange forskellige farver. I modsætning til blinds, de er lavet af blødere materialer, såsom stof, og kan simpelthen blive trukket til at dække et vindue. Nogle almindelige typer af nuancer omfatter plisseret, romerske, honeycomb, ballon, roller og solar nuancer.

Skodder

En alsidig vinduesskærm, der kan installeres uden for eller inde i vindueskarmen er skodder. De har normalt lameller, der undertiden er bevægelige, så de kan åbne og lukke; de folde open i midten så hele vinduet kan være udsat. Skodder er en af de mest holdbare vindue der dækker muligheder, fordi de er lavet af tungere materialer som træ og vinyl. Skodder typisk indslag to paneler men fås med flere paneler om nødvendigt. De kan være malet eller bejdset, så du kan tilpasse deres udseende for at matche dit hjems indretning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com