Vinduet dækker tips

December 14

Vinduet dækker tips

Hvert hjem kræver vindue belægninger. Belægninger tillade eller begrænse sollys ind i et rum, forbedre visninger, beskyttelse af personlige oplysninger og give en følelse af flair og stil til dit hjem decor. At holde flere vindue der dækker tips i tankerne vil hjælpe dig med at træffe de rigtige valg før at forpligte sig til nogen dyre indkøb eller en bestemt type af dækker.

Forskning

Før du køber vindue belægninger, forskning hvad der i øjeblikket findes på markedet. I en dag og alder af energi bekymringer, kan Køb cellulær eller honeycomb nuancer spare dig penge på el-regningen, som de har isoleringsevne. Romerske nuancer vil ikke kun yde beskyttelse af personlige oplysninger, men kan mørkere værelser. Træpersienner kan give dit værelse en poleret look. Roller nuancer kan være en god generelle valg til hverdagsbrug, som du kan let justere højden. Hvis solen er en bekymring, er der nuancer med UV beskyttelsesegenskaber.

Overvej dine muligheder

Overveje, hvilken type, og som vil passe din windows. Hvis du har besluttet at investere et betydeligt beløb af penge i belægninger, vurdere, hvilke typer af personlige oplysninger og belysning muligheder du ønsker din belægninger til at give. Blackout nuancer vil give dig meget mere privatliv og dimness i et soveværelse eller hjem underholdningsområde end ren og skær eller gennemsigtig blinds. Tage hensyn til visningen. Sikre, at enhver vindue belægninger du vælger ikke hindrer enhver udsigt eller vistas du nyde fra inde i dit hjem.

Måling

Bruge en robust metal målebånd ved måling af windows. Nedskrive alle målinger i inches i stedet for fødder, da målinger skrevet på gardin eller blind pakker i inches. Når du måler flere vinduer på én gang, har nogen skrive ned målinger, mens du arbejder for nøjagtighed. Du skal bruge nøjagtige målinger, når du bestiller brugerdefinerede belægninger. Hvis du i tvivl om en måling er korrekte, remeasure vinduet.

Sikkerhed

Hvis du har små børn i din husstand eller planlægger at få børn en dag, skal du installere trådløse vindue belægninger. Vinduet snore fra blinds og nuancer udgør en kvælning fare for unge børn. For at mindske risikoen, anker kontinuerlig-loop snore til gulv eller væg og bruge vindue belægninger med Udtrækkelig snore. Alternativt kan du overveje at installere blinds eller nuancer, der kan betjenes via fjernbetjening eller elektronisk, som disse belægninger har ingen snore på alle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com