Vinduet dekoration muligheder for et Familieværelse

December 26

Vinduet dekoration muligheder for et Familieværelse

Vinduesdekorationer i et Familieværelse kan forbedre enhver stil af indretning. Vælg mellem indstillinger, der er både funktionelt og stilfuldt, filtrering lys, giver dig beskyttelse af personlige oplysninger og tilføje æstetisk appel til rummet. Hvis du planlægger at installere blinds eller gardiner selv, tjekke tage omhyggelige målinger først og dobbelt dem. Windows kommer i alle former og størrelser; sikre, at dit valg passer smukt til den største design indflydelse.

Fed Blinds

En minimalistisk familieværelse med flere velvalgte møbler stykker, herunder en moderne sofa i midten af 1900-tallet, en hvælvet chrome lampe og en DeStijl-stil sofabord, kræver noget mere på windows end naturlige træ persienner installeret for at passe stramt inde deres rammer. Dette underspillet look er også passende, når du ønsker at funktionen udestående molding, som du er nænsomt restaureret.

High-Impact gardiner

Gulv-længde gardiner kan blødgøre et værelse, eller de kan give drama i et rum, der har bør for oplivende. Vælg cremefarvede linned i en tætte, tunge væve, der er lang nok til at samle lidt på gulvet til en romantisk kulisse til et Familieværelse med en europæiske landdistrikter tone; basilikum-grøn silke er en chokerende velkommen overraskelse i et rum med et tapet, botaniske-print og en sofa i Robins egg blå.

Lagdelt effekt

Lag gardiner at have flere muligheder for at indrømme lys ind i stuen om sommeren og for ekstra beskyttelse mod udkast om vinteren. Indvendige honeycomb nuancer dækket med florlet bomuld sheers og et udvendigt lag af rød paisley gardiner lavet af prangende møbelstof arbejde sammen uden konkurrerer om opmærksomhed. Det inderste lag bør passe stramt inde i vindueskarmen; den yderste skal hænge fra en stang, der er bred nok til at tillade gardiner til at samle på hver side af vinduet, når de ikke er i brug – uden at blokere lyset.

Hip skærme

Hvis din familie værelse er velsignet med et vindue, men forbandet med en udsigt over naboens samling af halv-samlet junk biler behøver du et gardin, der åbnes. Opbygge en ramme af letvægts træ, og dække det med dekorative ris papir i en lys farve. Hænge det over vinduet, og installeret en pendel foran det. I løbet af dagen, vil lyset skinne igennem papiret; om natten har du lampen. Opnå en lignende virkning ved at placere en høj sammenfoldelig skærm foran vinduet bag et opholdsområde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com