Vinduet enhed AC Tips

July 28

Vinduet enhed AC Tips

Ved hjælp af et vindue enhed air conditioner til at afkøle et enkelt værelse i stedet for et centralt system til at afkøle en hel hus kan spare dig penge på din månedlige regninger. Du kan installere et vindue enhed AC selv og køre det, når det behøves, sådan som om natten i et soveværelse eller køle et hjemmekontor i løbet af dagen. Dagens vindue enhed ACs er mere effektiv end ældre modeller, især hvis du vælger et udpeget som en Energy Star-model.

Størrelse

Købe et vindue enhed designet til at køle rummet, hvor det vil blive brugt. En overdimensioneret enhed vil bruge mere energi og forlade lokalet for koldt. En undermålere enhed vil køre mere og kan ikke køle rummet tilstrækkeligt. Det amerikanske Department of Energy anbefaler du finde 20 kJ per kvadratfod af plads i rummet. Et rum måler 10 fødder af 12 fod har brug for en enhed med 2.400 Btu. Værelser med lofter højere end 8 fod eller masser af windows muligvis yderligere Btu forbliver komfortable. Også overveje det stik, hvor du vil tilslutte enheden. En standard husholdning stik er normeret til 115 volt. Hvis dit vindue indtil AC er normeret til mere volt end dette, skal du have en elektriker, montere en højere nominel stik.

Funktioner

Nogle vindue enhed ACs har lameller, så du kan direkte luftstrøm, en fordel hvis du nødt til at installere din air condition i et vindue i et hjørne eller fra midten af en mur. Hvis du bor i et område, der er meget støvede eller har en masse pollen, kigge efter en enhed med et filter. Du kan også købe enheder med timere, praktisk for at indstille enheden til at komme før du går i seng om natten, eller før du vender tilbage fra arbejde hver dag.

Installation

For at installere et vindue enhed AC, åbne vinduet, indstille enheden på vinduet afsats, udvide bafler på begge sider af enheden og Luk vinduet. Brug en plan for at sikre klimaanlægget er niveau. Dette vil hjælpe afløb fungerer korrekt. Din air conditioner vil arbejde mere effektivt hvis du installerer det i et skyggefuldt sted i nord eller øst side af huset. Hvis dette ikke er muligt, skygge enhed med en markise eller ved at plante træer eller buske. Direkte sol på enheden reducerer effektiviteten af så meget som 10 procent. Ikke blokere ventilationskanaler; undgå at sætte varme lamper, computere og fjernsyn ud for enhedens termostat.

Brug

Indstille fan på din enhed på high at flytte luft så meget som muligt. Men hvis vejret er meget fugtigt, du vil være mere komfortabel med blæseren på lav. Ringe termostaten op så højt som er behageligt. Det mindre forskel mellem udendørstemperaturen og indstillingen på din air conditioner, jo flere penge du vil spare. Tilføje et loft eller gulv fan at flytte mere luft. Dette kan tillade dig at være mere trygge ved en højere temperatur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com