Vinduet godt ideer

January 4

Vinduet brønde er skåret ud omkring et hus fundament til at give naturligt lys til at hælde gennem kælderen vinduer. Mens modtager naturligt lys er en stor fordel, kan vindue brøndene være en skamplet for byen til den person, der ser ud af vinduet. Der er flere smarte designideer du kan prøve at gøre et vindue godt mere tiltrækkende. Husk på at nogle kælder vinduer er udgang vinduer, så disse vindue brønde skal være uhindret.

Terrasseret vindue godt

Et terrasseret vindue giver godt et meget større åbning end de fleste vindue brønde, så mere lys er i stand til at hælde og beboere kan se ud af vinduet bedre. Bruge landskabspleje tømmer eller sten til at oprette en differentieret væg. Tiers danner trin, der kan bruges til at plante blomster, grøntsager eller til at vise haven skulpturer. Flere tiers du bruger, jo større bliver terrassen og den bedre udsigt fra kælderen. En ekstra bonus til denne differentieret terrasse er, at det er let at undslippe i tilfælde af en nødsituation. Hvis brønden er placeret på en egress vindue, skal beboeren kun gå op ad trappen efter klatring ud af vinduet.

Faux finish

Galvaniseret og konkrete vindue brønde er en stor skamplet for byen, når du ser ud en kælder vindue. Hvis du foretrækker en mere naturlig scene, købe en brugerdefineret vindue godt dækker med en faux finish. Du kan finde dem i sten eller mursten finish. Disse belægninger passer inde i vinduet til at skabe den illusion, at du ser på en bygning eller væg. Hvis dit vindue godt er bred og får nok lys, tilføje et par planter til vinduet godt. Blomster accent det naturlige look af sten godt vinduesafskærmning og tillade dig at se lidt grøn fra i kælderen.

Scener

Har en favorit scene trykt på vinyl eller købe en stock vinyl scene at placere inde i vinduet godt. Når du ser ud af vinduet, kan du ser ud på de egyptiske pyramider, Caribiske Hav eller arktiske tundra. Uanset hvad du vælger, det er sikker på at være en bedre udsigt end galvaniseret metal og døde blade. Dette er ideel til børneværelser, men kan betragtes som tacky for formelle voksen værelser. Voksne måske foretrækker en stykke af vejrbestandigt skulpturer i stedet. Dække vinduet godt med en skærm til at forhindre blade og andet snavs fra falder i brønden og hindre opfattelse.

Matteret Film

En enkel og overkommelig løsning til at befri dig selv af galvaniseret metal visningen er at dække vinduet med matteret vindue film. Du kan finde det på ethvert hjem forbedring butik. Man måler simpelthen et stykke for at passe vinduet, anvende det til vinduet og derefter trykke på ud af luftbobler. Lys kan stadig komme gennem vinduet, men du vil ikke kunne se. Hvis du beslutter dig for du ikke kan lide effekten, peels det nemt uden at beskadige vinduet. Bruge en X-acto kniv til at skære mønstre i filmen for en særlig effekt på vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com