Vinduet skærmen instruktioner

August 9

Vindue skærme er normalt let og nem at placere. Desværre, det også gør dem modtagelige for skade. Om fra storme eller en nysgerrig buksetrold, skærme kan rive og deres rammer kan bøje. Hvis din skærm er beskadiget efter reparation, er installation af en udskiftning normalt ikke kompliceret. Den nemmeste metode til at følge er at købe et vindue skærmen kit, der indeholder alt det materiale, du har brug for at gøre en skærm.

Instruktioner

•Sweep ud snavs i vindueskarmen eller fanget op mod vinduet med en nylon pensel. Skyl væk enhver snavs eller muck oprustning på karmen med en haveslange monteret med en sprøjte dyse; Dette hjælper nye vindue skærmen passer stramt ind i vinduesrammen.

•Measure vinduesramme med en måling af tape fra side til side og fra top til bund. Nedskrive disse dimensioner på et stykke papir.

•Calculate størrelsen af vinduet skærm hjørne klip nødvendig, hvis du planlægger at bruge eksterne klip--disse passer ind i hvert hjørne af vinduet skærm og holde sammen på skærmen. Størrelsen af klippene, der skal tages i betragtning ved måling af vinduet for en ordentlig pasform. De fleste vinduesstørrelser, klip er enten 1/2 eller 3/4 inches i bredden.

Nogle vindue skærmen kits bruge interne klip. I så fald skal du ikke tage klippene i betragtning ved fastsættelsen af størrelsen vindue skærm.

•Calculate størrelsen af vinduet skærmen sider. Hvis du bruger eksterne klip, tage måling af klip, dobbelt det og trække det fra vinduet måling du fandt i trin 2 til at bestemme længden af rammen, som du har brug for at skære. For eksempel, hvis din rude indramme foranstaltninger 30 inches fra side til side, og du bruger 1/2 tommer ekstern klip, størrelsen af din ramme til at skære ville være 29 inches (1/2 tommer x 2 = 1 tomme, 30 inches-1 inch = 29 inches). Gentag denne beregning for vindueshøjde.

•Mark den korrekte længde på hver af siderne af vinduesrammen. Skære rammen på størrelse med en nedstryger. Fil ned enhver uslebne grater med en fil eller sandpapir.

•Sæt hjørnet seler i begge sider af bunden halvdelen af rammen. Slip venstre og højre side over bunden seler. Tryk på de to øverste vindue skærm klip i den øverste del af frames. Udfylde rammen ved at forbinde toppen af rammen til side parentes.

•Indstil skærmen på jorden med kanal på den ene side af beslagene vender opad. Udrulning mesh skærm materiale, således at den dækker den rude indramme. Løst trim omkring kanterne af rammen til at fjerne overskydende masker strækker sig ud over rammen.

•Tryk på skærmen håndterer faner i kanalen på bunden af skærmen-rammen under vinduet skærm. Tryk på plast rygsøjlen i kanalen med en skruetrækker til at fastgøre den. Bruge en spline roller for at udrulle spline i kanal omkring rammen. Trim off overskydende med en saks.

•Klippe væk ekstra del af skærmen stikke ud over spline med en hobbykniv.

•Tryk på skærmbilledet vindue i sted over vinduet. Sikkert det på plads med clips. Hvis du ikke har vindue skærmen klip, sikre skærmen ved at indsætte en skrue gennem skærmen rammen og ind i vinduesrammen bag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com